Willeke Huijsmans

To simply be(e), simpelweg zijn.
Simpelweg zijn wie ik werkelijk ben.
Met mijn eigen talenten.
Met mijn eigen kwaliteiten

Mijn droom is jou weer in contact te laten komen met jouw eigen droom, zodat je deze kunt gaan leven.  En met gerichte acties kan de droom worden waargemaakt.

Mijn naam is Willeke Huijsmans (1969) en ik woon samen met Marcel, dochters Puck en Cato en poezen Spetter en Pip in Rotterdam-Hillegersberg.

Na diverse opleidingen,  studies en ambachten en een ontslag in 2003, heb ik mijn ontdekkingsreis naar mijn werkelijke passie ingezet. In 2005 ben ik gestart met een eigen bedrijf.. Mijn analytische vaardigheden kwamen van pas als marktonderzoeker en software ontwerper. Als adviseur in ketens o.g.v. Retail, automotive en het bankwezen heb ik uitstekend leren schakelen tussen, en levelen met verschillende mensen. Hier zette ik mij in voor marktonderzoek, rollenspellen, coaching en adviesgesprekken. Naast de ervaring ‘on the job’, heb ik mij laten trainen door Ananta Opleidingen, een vierjarige hoger beroepsopleiding voor coaching en therapie. Gedurende deze opleiding heb ik mijn ware passie gevonden en dat is andere mensen begeleiden, om hun passie te leven. Met mijn ervaring in het bedrijfsleven, hbo diploma voor coaching en therapie en ruime ervaring op het gebied van o.a. regressie, lichaamsgerichte therapie,  begeleid ik mensen graag om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/inzichtelijk niveau zichzelf te helen. Daarnaast investeer ik tijd in organisatieontwikkeling. Bedrijven zijn wat mij betreft ook net mensen. Met hun eigen droom, waarden, competenties, spelregels. Ik geniet van het blootleggen van de groeikansen en het samen groeien met de mensen die de organisatie vormgeven. Sinds 2017 werk ik als docent communicatie en coaching bij Ananta.

In mijn omgang en samenwerking met mensen spelen o.m. ethiek, duidelijkheid, humor, diepgang, enthousiasme, respect en levensvreugde een belangrijke rol. Ik zie ieder mens als een spiegel en leermeester. Ik houd verder van schilderen, masseren, lezen, sport en koken. Al deze activiteiten mag ik delen met een heerlijk gezin en goede familie en vrienden, wiens liefde en support mijn leven mee kleuren. Ik voel mij dankbaar voor wat zij mij brengen. Samen met mijn klanten en cliënten. Jullie maken het mogelijk om mijn passie te leven.

Lees meer over mij op mijn eigen website: www.simplybee.nl

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden