Ananta opleidingen

Rosalinda Brouwer

 Rosalinda1

Mijn naam is Rosalinda (1975) en ik geef het vak Archetypische Psychologie. Als beelddenker ben ik dol op de symboliek van beelden. De uitspraak: 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden vind ik dan ook prachtig. De mystiek en magie van het leven heeft me al vanaf jonge leeftijd gefascineerd: waarom gebeuren de dingen zoals ze gebeuren en wat betekent dat voor mij? Vanuit een streng christelijke opvoeding was het antwoord op mijn vragen voor mij vaak niet bevredigend: “omdat het zo hoort" of “zo staat het in de bijbel" en op deze wijze ben ik mezelf gaan inhouden en aanpassen.

 

Ik heb mezelf vervolgens geschoold en ontwikkeld “zoals het hoort “en diverse banen in het bedrijfsleven gehad. Ik was goed in kwaliteitsverbetering, verandertrajecten, het maken van werkinstructies, het optimaliseren van communicatie en kennis overdacht, maar nergens vond ik echt mijn passie. Ik was kwijt wie ik nu werkelijk was in de diepste kern van mijn wezen.

Wat al mijn banen met elkaar gemeen hadden, was dat ik graag met mensen en hun ontwikkeling bezig was. Ik haal graag het beste uit mezelf en ik word blij als ik anderen kan inspireren hetzelfde te doen, maar toch was ik nooit tevreden en brandde op. Inmiddels was ik me al gaan verdiepen in meditatie, de werking van chakra’s en deed zelfontwikkelingstrajecten bij mijn werkgever. Langzaamaan kwamen diepste verlangens en de nieuwsgierigheid uit mijn jeugd weer boven drijven. Ik begon weer te begrijpen waarom mijn leven ging zoals het ging. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn keuzes en de consequenties daarvan.

En toen kwam ik thuis bij Ananta. Eindelijk een plek waar ik al mijn vragen kon stellen en mijn antwoorden vond. Docenten die mij werkelijk begrepen en waar ik mocht ontdekken dat alle antwoorden in mezelf te vinden zijn! Er werd kennis aanreikt die ik in de ervaring in mijn dagelijkse leven tot mijn eigen wijsheid kon maken. Dit heb ik uitgedragen in mijn eigen praktijk, maar ook toegepast in mijn gezin en het heeft mij de basis gegeven om als pleegouder te gaan werken.

Een aantal jaar na het afronden van mijn 4 jarige opleiding bij Ananta, heb ik de docenten opleiding gevolgd en ben ik intern verder opgeleid in het prachtige vakgebied van de archetypische psychologie. De regressietechnieken worden gecombineerd met sjamanistische technieken, waarmee ik mensen leer om hun eigen onderbewustzijn te onderzoeken en te ontdekken hoe leuk het is om jezelf te zijn. Oude overtuigingen en blokkades worden stap voor stap opgeruimd om ruimte te maken voor kwaliteiten en mensen te laten zijn, wie ze werkelijk bedoelt zijn te zijn. En dat is mijn grootste passie die ik graag met je deel bij de lessen van Ananta. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

 

Life - Osho.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud