Ananta opleidingen

Willeke Ozira

Willeke

Mijn naam is Willeke Ozira Huijsmans (1969) en ik woon samen met partner Marcel, dochters Puck en Cato en poezen Spetter en Pip in Rotterdam-Hillegersberg.

Opleiding en ervaring
Na diverse opleidingen,  studies en ambachten en een ontslag uit het bedrijfsleven in 2003, besloot ik dat het tijd werd dat ik ging doen waarvoor ik in de wieg gelegd ben. Manager in het bedrijfsleven droeg niet langer mijn passie. Ook al had ik toen geen flauw benul wat dan wel… Ik startte mijn ontdekkingsreis naar iets dat werkelijk paste en waarmee ik mijn kwaliteiten en talenten tot uiting kon brengen.

 

Vanaf 2005 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Mijn analytische vaardigheden kwamen van pas als marktonderzoeker en software ontwerpen. Als adviseur in ketens o.g.v. retail, automotive en het bankwezen heb ik uitstekend leren schakelen tussen, en levelen met verschillende mensen. Hier zette ik mij in voor marktonderzoek, rollenspellen en coachings- en adviesgesprekken op her gebied van klantcommunicatie. Ik heb altijd van mensen gehouden en door dit te doen, raakte ik steeds meer op mijn pad.

Naast de ervaring ‘on the job’, heb ik mij laten trainen door Ananta. Tijdens de eerste 2 jaar heb ik veel aandacht besteed aan mijn eigen heling. Ik heb tijdens deze twee jaar veel modder uit mijn vleugels gewassen.  Dit ging ook door tijdens het derde en vierde jaar en ik ontdekte toen ook waar ik blij van word: andere mensen helpen ruimte te maken en hun passie te leven. Problemen op dit pad kan je ook zien als een groeikans. Een goede reden om mijn praktijk in holistische coaching, therapie en massage geboren te laten worden.
Het bedrijfsleven liet ik nog niet los; ik richtte mij op bedrijfscultuuronderzoek en gaf enkele communicatie trainingen. Ook dit had een holistische insteek, al noemde ik het non-conformistisch. Dat paste beter in de bedrijfscommunicatie.

Met mijn ervaring tijdens mijn studies, in het bedrijfsleven, als ondernemer, moeder, coach, therapeut en ruime ervaring (professioneel sinds 2009) op het gebied van regressie, lichaamsgerichte therapie en andere technieken, lever ik mijn bijdrage om jouw heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/inzichtelijk niveau mogelijk te maken.

Een moment.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud