Ananta opleidingen

Isabella Sophia

Ik ben mijn carrière begonnen in de reguliere gezondheidszorg en ik heb in deze periode steeds meer ervaren dat de mens daar niet als geheel benaderd wordt, en dat het alleen bestrijden van de symptomen, niet bij mijn manier van werken en denken past. Ik heb daarom verdere verdieping gezocht in andere vormen van geneeswijzen. Ik heb verschillende studies gevolgd; onder andere een 4-jarige HBO opleiding tot holistisch coach en therapeut en in de Archetypische- en Chakra psychologie.

Mijn wortels liggen echter in het sjamanisme en ik ben door verschillende sjamanen opgeleid, onder andere in de Siberische en Peruaanse tradities. Voor mij betekent sjamaan zijn; een gids zijn op het pad dat leid naar de eigen essentie. Door het pad zelf te bewandelen en me daar steeds verder in te verdiepen en bekwamen, kan ik anderen uitnodigen om de weg naar de eigen essentie terug te vinden.

Ik ben nu ruim 18 jaar werkzaam als coach en therapeut en heb in die begin periode ook veel workshops en trainingen gegeven aan groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Steeds vaker kreeg ik van deze mensen de vraag om een opleiding neer te zetten, omdat er behoefte was aan verdere verdieping, en zo is Ananta in 2002 ontstaan.

Samen met Peter Wolvers heb ik Ananta opgericht en onze gedeelde droom hierin was een nieuwe vorm van zorg voor gezondheid uit te dragen. Waarin mensen, opgeleid als therapeuten en coaches, leren om daadwerkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en onze samenleving. Zo kunnen we een andere visie met elkaar uitdragen en bouwen aan een nieuwe en duurzame wereld.

Kostbaar.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud