Terug naar de magie

Magie, iedereen kent het, want we herinneren ons allemaal als kind dat het leven magisch was. We konden heel gemakkelijk praten met dieren, bomen, bloemen en als je heel goed kon luisteren zelfs met stenen. Verhalen waren werelden waarin je kon verdwijnen als het leven daarbuiten te ingewikkeld werd en je had zo je eigen manieren om zeker te weten dat je al je wensen kon laten uitkomen. Magisch leven, we verlangen er allemaal naar terug en hoewel er momenten zijn dat we er glimpen van opvangen, worden we meestal weer opgeslokt door de dagelijkse dingen van de dag. 

Wat zou jij doen als je magie weer kon terugbrengen in je leven? 

We nemen je mee op een ontdekkingsreis in je binnenwereld, want om met magie te kunnen werken dien je eerst te weten wat je écht wil en dat vraagt om het (weer) openen van je hart. Je intenties zijn daarnaast belangrijk en natuurlijk dien je ook te leren hoe magie precies werkt. Dat vraagt om kennis over een heleboel zaken die op zichzelf al magisch zijn. Want Magie is verbonden met Universele wetten, met energie en met de natuur om je heen. Om te scheppen met magie heb je sowieso de verbinding met dieren, planten, de vier elementen en kristallen nodig én je bent zelf het 5e element. Je leert over symbolen, archetypen en hoe je een sigillum (magisch zegel) maakt. Je komt weer in contact met het magische kind in jezelf, leert hoe een medicijnwiel werkt en hoe je kunt spelen buiten de tijd en met transmuterende violette vlam van vrijheid. 

Wil je leren hoe je het leven (op een verantwoorde manier natuurlijk) naar je hand kunt zetten? 

Je dromen écht kunt manifesteren? 

De dagen zijn ervaringsgericht, je gaat zelf op ontdekkingsreis en alles wat aan bod komt kun je rechtstreeks integreren en toepassen binnen je dagelijkse leven. 

 

Trainer: Inge Septer 

Dit pad is een doorlopende reis van 1 dag in de maand, je schrijft je per keer in voor 12 dagen. Na het eerste jaar kan je kiezen voor een verdiepingsjaar. 

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, zodat ieders veiligheid wordt gewaarborgd en er alle ruimte is voor jou persoonlijke vragen en behoeften. 

Lesdagen zijn op dinsdag in 2024: 9 januari, 6 februari, 5 maart, 16 april, 7 mei, 28 mei, 2 juli, 3 september, 24 september, 15 oktober, 5 november, 3 december

Investering: €1799,00 voor de gehele training, je hebt de mogelijkheid om dit jaar in maanden te betalen, wat neerkomt op €150,- per maand. Als je in 1x betaald ontvang je een korting van €75,00.

* Prijzen onder voorbehoud van inflatiecorrectie 

de weg van horus ananta soest persoonlijke ontwikkeling mannengroep

Meer informatie

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden