Terug naar de magie

Magie, iedereen kent het, want we herinneren ons allemaal als kind dat het leven magisch was. We konden heel gemakkelijk praten met dieren, bomen, bloemen en als je heel goed kon luisteren zelfs met stenen. Verhalen waren werelden waarin je kon verdwijnen als het leven daarbuiten te ingewikkeld werd en je had zo je eigen manieren om zeker te weten dat je al je wensen kon laten uitkomen. Magisch leven, we verlangen er allemaal naar terug en hoewel er momenten zijn dat we er glimpen van opvangen, worden we meestal weer opgeslokt door de dagelijkse dingen van de dag.

Wat zou jij doen als je magie weer kon terugbrengen in je leven?

We nemen je mee op een ontdekkingsreis in je binnenwereld, want om met magie te kunnen werken dien je eerst te weten wat je écht wil en dat vraagt om het (weer) openen van je hart. Je intenties zijn daarnaast belangrijk en natuurlijk dien je ook te leren hoe magie precies werkt. Dat vraagt om kennis over een heleboel zaken die op zichzelf al magisch zijn. Want Magie is verbonden met Universele wetten, met energie en met de natuur om je heen. Om te scheppen met magie heb je sowieso de verbinding met dieren, planten, de vier elementen en kristallen nodig én je bent zelf het 5e element. Je leert over symbolen, archetypen en hoe je een sigillum (magisch zegel) maakt. Je komt weer in contact met het magische kind in jezelf, leert hoe een medicijnwiel werkt en hoe je kunt spelen buiten de tijd en met transmuterende violette vlam van vrijheid.

Wil je leren hoe je het leven (op een verantwoorde manier natuurlijk) naar je hand kunt zetten?

Je dromen écht kunt manifesteren?

Neem dan even contact op voor meer informatie via de mail: ingesepter@yahoo.com of bel: 06-42504731

Deze jaartraining bestaat uit 12 dagen, één dag per maand. De dagen zijn ervaringsgericht, je gaat zelf op ontdekkingsreis en alles wat aan bod komt kun je rechtstreeks integreren en toepassen binnen je dagelijkse leven.

Data: 19 sept. 17 okt. 14 nov. 12 dec. In 2023 en in 2024: 9 jan. 6 febr. 5 mrt. 2 april, 7 mei, 4 jun, 2 juli en 3 sept.

Groepsgrootte: 8 tot 12 deelnemers

Investering € 1632 dat is € 136 per dag (je kunt deze leergang ook per maand betalen)

de weg van horus ananta soest persoonlijke ontwikkeling mannengroep

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden