Roos Brouwer

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

In de spiegel van het leven ontdek ik wie ik werkelijk ben.

Als beelddenker werk ik graag met de symboliek van beelden: 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. In de spiegel van het leven ontdek ik wie ik werkelijk ben, door de symboliek te herkennen en mezelf telkens weer af te vragen: Wat mag ik hier van leren? Deze nieuwsgierigheid en drive om de beste versie van mezelf te zijn, heeft me op een gevarieerd carrière pad gebracht.

Ik heb diverse functies in het bedrijfsleven gehad. Ik was goed in kwaliteitsverbetering, verandertrajecten, het maken van werkinstructies, het optimaliseren van communicatie en kennis overdacht. Wat al mijn functies met elkaar gemeen hadden, was dat ik graag mensen inspireer met hun ontwikkeling bezig te zijn en zelf verantwoordelijk te dragen voor hun aandeel in het team. En om mezelf daar in te ontwikkelen, deed ik diverse zelfontwikkelingstrajecten bij mijn werkgever. Ik raakte daar zo van geïnspireerd, dat ik gestart ben bij Ananta, omdat ik zelf graag op die manier wilde leren werken met mensen.

Bij Ananta vond ik docenten die mijn drive en nieuwsgierigheid werkelijk begrepen. Er werd kennis aanreikt die ik in de ervaring in mijn dagelijkse leven tot mijn eigen wijsheid kon maken. Ik kon er terecht met al mijn vragen over hoe het leven werkt en ontdekte dat alle antwoorden in mezelf te vinden waren. Dit draag ik uit in mijn eigen praktijk, als docent, maar ook binnen in mijn gezin.

Na de 4 jarige Hbo-opleiding, heb ik de docenten opleiding gevolgd en ben ik intern verder opgeleid in het prachtige vakgebied van de Archetypische Psychologie. De regressietechnieken worden o.a. gecombineerd met sjamanistische technieken, waarmee ik mensen leer om hun eigen onderbewustzijn te onderzoeken en te ontdekken hoe leuk het is om jezelf te zijn. Oude overtuigingen en blokkades worden stap voor stap opgeruimd om ruimte te maken voor kwaliteiten en mensen te laten zijn, wie ze werkelijk bedoelt zijn te zijn. En dat is mijn grootste passie die ik graag met je deel bij de lessen van Ananta

Samen met mijn man Jos, dochter Nadia en diverse huisdieren vonden we met elkaar de basis om ons leven open te stellen voor onze pleegzoon. Ook neem ik deel aan verbetertrajecten binnen pleegzorg en coach ik andere pleegouders. Ik geniet van koken, bakken en er op uit gaan met mijn gezin, het liefst met onze caravan om de mooie plekken van Europa ontdekken.​

Lees meer over mij op mijn eigen website: www.fitfulness.nl

© Ananta opleidingen 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden