Ananta opleidingen

Antoinette van Herpen

Met veel verwondering, plezier en enthousiasme heb ik de 4- jarige HBO- opleiding bij Ananta gevolgd. Het is in zijn geheel een reis geweest waarin ik veel over mezelf heb geleerd, en mijn ‘oer’persoonlijke kwaliteiten nader heb mogen ontdekken en ontwikkelen onder deskundige begeleiding. De theorie, kennis en praktijkervaring zet ik nog steeds in in mijn dagelijkse leven, en draag ik ook al vele jaren uit bij de uitoefening van mijn praktijk PuurPotentieel. De reis die ik met mezelf ben aangegaan nodigt uit naar meer, voedt me nog steeds en zal dat blijven doen. 

Als je ook behoefte hebt aan meer diepgang in en vanuit jezelf, dan zijn er bij Ananta verschillende mogelijkheden om hier vorm aan te geven. Ook als je niet de ambitie hebt om therapeut te worden, maar jezelf de reis en ontwikkeling gunt of vastloopt in je huidige patronen. Maak gewoon een afspraak met Isabella voor een kennismaking en voel of er een klik resoneert in jou. Je zult de uitnodiging vanzelf voelen, en dan weet je dat het voor jou ook zal kloppen! Een reis in liefde gewenst!

Antoinette van Herpen

Meer over Antoinette vind je op haar website www.puurpotentieel.nl

exicites.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud