Programma Open dag

Zaterdag 5 september vindt de open dag plaats van de HBO opleiding tot holistisch coach en therapeut voor de nieuwe lesgroep die eind september van start zal gaan.
De open dag start om 10:00 uur met een introductie van de opleiding. Tevens zullen we bij interesse, ook een introductie geven van de diverse jaargangen gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Aansluitend wordt er door verschillende docenten een ervaringsgerichte les aangeboden, zodat je aan het eind van de dag een goed beeld hebt van de opleiding en de wijze waarop we werken. De dag duurt tot ongeveer 17:00 uur.

Het programma is gericht op ervaren, dus je kunt allerlei oefeningen, visualisaties en beweging verwachten. We adviseren je dan ook om makkelijke kleding aan te trekken en een grote handdoek of een plaid mee te nemen.

Tijdens de lunch zijn er studenten aanwezig die de opleiding volgen, zodat je uit de eerste hand ervaringen kunt delen en je vragen kunt stellen. Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de dag een intakegesprek aan te gaan in een persoonlijke ontmoeting. Deze mogelijkheid is er tevens ook los van deze open dag. Dus mocht je niet kunnen komen en wil je wel onderzoeken of deze opleiding bij je past, neem ook dan gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Mocht je alleen de ochtend of de middag bij kunnen wonen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Laat ons dit dan bij je aanmelding weten i.v.m. de verzorging van de lunch. Hetzelfde geldt voor het meenemen van een introducé.

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden