Ananta opleidingen

#40 Lichaamsgerichte Therapie, wat is dat?

Bij Ananta kijken we op een totaal andere manier naar ons lichaam dan de meeste mensen gewend zijn. We gaan uit van het zelfhelende vermogen en het genotsprincipe van ons lichaam. Dat zijn centrale thema's tijdens de lessen Lichaamsgerichte therapie.

In deze podcast vertelt Bhart daar meer over, hij geeft een korte introductie op dit vak en legt uit wat meridianen zijn.

Wil je alvast een voorproefje van Lichaamsgerichte therapie en even heerlijk ontspannen? Dat kan door de 2e podcast te beluisteren en mee te doen met de (actieve) bodyscan! 

 
 

Luister op Soundcloud

Luister op Spotify

Luister op iTunes

#39 Integratie Therpeut

Waarom zou je dat willen worden?

Isabella Sophia neemt je in deze podcast mee hoe we bij Ananta kijken naar het vak van Therapeut. De belangrijkste sleutel is luisteren. Luisteren naar het unieke persoonlijke verhaal van de cliënt, om zo de kern van de hulpvraag samen te ontdekken en de inzichten ook direct in het dagelijkse leven te kunnen toepassen.

Wil jij dit ook voor mensen kunnen betekenen? Dan ontmoeten we je graag op de open ochtend van 8 februari of 22 februari.​ 

 
 

Luister op Soundcloud

Luister op Spotify

Luister op iTunes

#37 Impulsen Volgen

Het volgen van je impulsen
Hoe herken ik nou wat de juiste impuls, waar komen ze vandaan en welke volg ik? Een aantal vragen die we regelmatig krijgen.

Om er achter te komen wat je verlangen is en waar een impuls vandaan komt. Dien je rekening te houden met je behoefte en je wil.

Je behoefte, wil en verlangen geven allemaal een impuls af en het is dus heel belangrijk om te leren herkennen waar die impuls vandaan komt.

Hoe je dat doet leggen we natuurlijk in deze podcast uit 🙌🏻

 

 

 
 

Luister op Soundcloud

Luister op Spotify

Luister op iTunes

#36 Vijandbeeld

Een nieuwe podcast over een pittig onderwerp; het vijandbeeld.

Het gaat over wat we hier op aarde in stand houden, een beladen onderwerp omdat we hier liever niet naar willen kijken.

Steeds meer mensen worden zich gelukkig bewust dat de manier hoe we met de planeet en zijn bewoners om gaan niet meer kan. Dat er iets moet veranderen 🙏🏻

Waarom kiezen we voor afgescheidenheid en houden we dit in stand? Als je de wereld anders wilt, dan zal je bij jezelf mogen beginnen.
Maar hoe doe je dat nou? Dat belichten we in deze podcast.
 
 
 
 
 

Luister op Soundcloud

Luister op Spotify

Luister op iTunes

#35 Waarom De Bossen Branden

Wat is de dieperliggende betekenis (vanuit de visie van Isabella), waarom de wereld in brand staat en wellicht helpt het je om de dingen voor jezelf helder te krijgen.

Er zijn de afgelopen jaar zoveel branden geweest, eerst in de Amazone en nu in Australië.

Er is een ongelofelijke transformatie in de wereld gaande en de branden laten dit zien.

De natuur laat ons zien wat er in de diepte gebeurd.


 

 

 
 

Luister op Soundcloud

Luister op Spotify

Luister op iTunes

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.jpg