Peter Wolvers

Ik heb personeelswetenschappen, organisatie en beleid en filosofie en spiritualiteit gestudeerd aan diverse Universiteiten. Na mijn studie ben ik o.a. werkzaam geweest als HRM manager bij Achmea en Centraal Beheer en als HRM en Marketing Manager Grootbedrijf bij Interpolis. Omdat ik een verdere verdieping wilde in mijn reis naar bewustzijn heb ik in 1998 een 4-jarige studie afgerond tot Holistisch psychotherapeut. Mijn interesse was voornamelijk gericht op de Ayurvedische gezondheidsleer en -psychologie en de chakra psychologie.  Sedert 1996 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik samen met Isabella Sophia Ananta opleidingen en Natural Care vorm gegeven.

Vanaf 1998 verdiep ik me in de kennis van de native people van Noord – en Zuid Amerika. Binnen deze tradities heb ik verschillende initiatie processen doorlopen, dat heeft me daar gebracht waar ik nu ben.

Binnen Ananta werk ik als docent Coaching, Transformatiemanagement en Chakra psychologie. Gedurende de bijeenkomsten met de studenten wordt niet alleen kennis aangereikt om te komen tot een inhoudelijke verdieping, maar tegelijkertijd het ontdekken met waar wat resoneert in het fysieke lichaam. Hoe je je lichaam als klankschaal kunt ontwikkelen en inzetten om de kennis die je krijgt te verdiepen, op een wijze waardoor een ieder zijn/haar persoonlijke kwaliteiten hierin kan ontwikkelen. Mijn rol in deze is het faciliteren van deze ontwikkelingsreis van elke deelnemer.

Vanuit Natural Care for Body and Mind ben ik actief om mensen bewust te maken wat zij preventief kunnen doen om aan hun persoonlijke gezondheid te werken. Zie www.ncbm.nl

Mijn hobby’s zijn mijn  kinderen, ik geniet ervan om een begeleider te zijn, samen te leren  en zo continu bezig te zijn met ons en mijn ontwikkelingsproces.