Ananta opleidingen

Leergang Helder Waarnemen

Isis 2

Lieve mensen, na aanleiding van mijn afstemming op de Wesak maan van afgelopen zaterdag 18 mei een nieuw bericht en een belangrijke oproep. De meesters hebben hun grote zorg uitgesproken en roepen ons op; de wereld heeft mensen nodig die hun perspectief richten naar een nieuwe toekomst. Door de situatie in de wereld nu, worden we vaak bewust én onbewust gericht op alle negativiteit in de wereld, gezamenlijk scheppen we op deze wijze onze eigen angsten steeds weer opnieuw. We hebben de mogelijkheid om het anders te doen, als we gezamenlijk onze aandacht richten op wat we wel willen met deze planeet. We dragen deze macht allemaal in ons, maar zetten deze in om onze pijn steeds weer opnieuw te manifesteren omdat we vergeten zijn hoe we kunnen scheppen. Er is recent een oproep gedaan van de zieneressen uit het verleden en de meesters van de witte broederschap om de toekomst van de aarde te veranderen, omdat door de angst en pijn van de mensheid onze toekomst nu afstevent op destructie. We zijn gezien vanuit de zieners uit het verleden;

Wij zijn degene op wie we hebben gewacht. Op een plezierige en inspirerende manier krijg je praktische tools aangereikt die je in je leven kunt toepassen en uitdragen, waardoor je leven ook per direct veranderd.

Voor wie? Voor iedereen die weet dat hij/zij anders is en nu wil begrijpen waarom Dit is onze tijd!

Deze reis is een reis van 1 dag in de maand; 12 maanden lang. Iedere dag is een afgeronde dag en je kunt datgene wat je leert direct in je dagelijkse leven integreren. We starten met de volgende groep op in september, voor de actuele data kun je even contact opnemen Kosten per dag zijn € 111 Heb je interesse, en/of behoefte aan eerst meer informatie of afstemming bel me dan even; 035-7512030 of mail me.

Zelfkennis.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud