Ananta opleidingen

Mysterieschool

Tot voor kort waren mysteriescholen geheime instituten, die de oude kennis en wijsheid van het leven bewaakte en enkel hun kennis doorgaven aan hen die daar voor geroepen werden. Veel van deze oude kennis komt van oorsprong uit het sjamanisme en was verbonden met de natuurvolkeren die een diep weten hadden van het mysterie van het leven, gebaseerd op de ervaring van het leven zelf.

 

Er is momenteel veel in beweging op aarde en er zijn grote energieveranderingen die voelbaar zijn voor de meeste mensen. Veel mensen willen graag een bijdrage leveren aan de veranderingen die nu bezig zijn en daar zelfs een actieve rol in spelen. Dat vraagt wel om zichzelf te leren kennen en begrijpen, om de weg naar binnen te gaan, om zo deel uit te maken van een nieuwe wereld waarin we verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en als het ware, mede scheppers worden met het Goddelijke.

De afgelopen jaren sinds de oprichting van Ananta in 2002 hebben we binnen onze opleiding en lesprogramma’s al de oude kennis ingebracht en geïntegreerd in al onze lessen. Nu ervaren we dat het tijd is om de mysteries van het leven zoals wij ze zelf hebben mogen ontvangen door te geven, aan een ieder die dat wil en voor een ieder toegankelijk, zonder voorwaarden.

We geloven dat de tijd rijp is om de oude kennis opnieuw onder de aandacht te brengen van mensen die zoekende zijn, die andere keuzes willen maken maar dan wel dienen te weten welke mogelijkheden er zijn. Want ons voedsel is niet meer in staat ons te voeden, onze gezondheidszorg is niet meer in staat om ons gezond te houden en onze samenleving kan ons steeds minder een werk en inkomen garanderen. Onze kinderen komen van school met een diploma en stranden vervolgens, omdat er geen banen genoeg zijn. Dat vraagt om een nieuwe manier van denken, leven, vormgeven en verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en onze samenleving.

Naast de wortels vanuit het sjamanisme zullen we met de Ananta mysterieschool terug gaan naar het oude Lemurië, waarin we als mensheid in staat waren om lucht via (eigen) liefde om te zetten naar leven zoals de plantenwereld ons dat nog steeds voorleeft. We waren in staat om onszelf te verjongen en te vernieuwen, aangesloten als we waren op het ritme van het leven en de seizoenen en eeuwig leven ons geboorterecht was. Ook de Egyptenaren wisten van het mysterie van het leven, zelfs in het aangezicht van de dood, omdat ze kennis hadden van magie. Vanuit verschillende invalshoeken brengen we deze magie opnieuw tot leven en kun je net zo ver en zo diep gaan als dat je zelf verkiest. Daarnaast werken we vooral met de eigen wijsheid in jezelf, die al aanwezig is en enkel herinnert en ontsloten dient te worden

Binnen Ananta, zullen we werken met de kennis en wijsheid vanuit deze verschillende stromingen en daarnaast zal er gewerkt worden met het oude inwijdingspad via de chakra-initiaties en wandelen we in de voetstappen van de Farao’s.

De diepe ervaringen en initiaties die deze school je biedt helpen je om antwoord te geven op vragen zoals; 

Wie ben ik?

Waar kom ik vandaan?

Wat is de bedoeling van mijn leven?

Hoe kan ik mijn leven volledig in eigendom nemen en vorm geven zoals ik dat wil in co-creatie met deze planeet, de mensen, dieren, de natuur en het Goddelijke?

De reis naar het ontdekken en bewust worden van jezelf is een reis naar het helen en ontwikkelen van je eigen ziel en er is maar weinig wat meer voldoening geeft dan het kennen van jezelf. Verder door bewegen naar je hoogste potentieel en leren hoe je uitdrukking kan geven aan je eigen essentie en ziel.

De mysterieschool heeft de volgende leergangen; Mannengroep, Vrouwencirkel, Pad van Isis, Weg van Horus, De tempel van het lichaam en In de voetstappen van de Farao’s. Afhankelijk van waar je zelf bent in je reis naar bewustzijn, en hoe diep en ver je wilt gaan, kun je instromen bij één van deze leergangen.

Voor meer informatie neem contact op met  Isabella Sophia of kijk in de Agenda voor data en prijzen.

Logica.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud