Ananta opleidingen

Het pad van Isis opleiding tot Hogepriesteres

PadvanIsis

Ieder mens verlangt ernaar bezield te leven. Bezield leven houdt in dat je leeft met passie en overgave, in overeenstemming met je diepste verlangens en dromen. Bezield leven betekent dat je ja zegt tegen het leven en je tegelijk gedragen weet door een dimensie die het aardse leven overstijgt. Deze grotere dimensie is je oorsprong: het is de dimensie van je ziel. De ziel voorziet jou als mens doorlopend van inspiratie, die je bereikt via je intuïtie en je gevoel. Je ziel verlangt ernaar zich te manifesteren op aarde. Als mens verlang je naar de wijsheid en het inzicht van de ziel. Zo bezien wacht de ziel op de mens en de mens op de ziel. In het samenspel van beiden worden vreugde, inspiratie en vervulling geboren.

 

Als priesteres leer je om alle facetten van jezelf te kennen en uit te dragen, en vanuit wie je in essentie bent, kun je de mensen en het leven om je heen ook bezielen en zo wordt je een sterke positieve kracht in de wereld. Wanneer je contact maakt met je ziel, komt er een bewustzijnsstroom op gang in je leven die je dichter bij jezelf brengt en je tegelijk uitnodigt het diepste van jezelf te laten zien aan de wereld. Je verbinden met je ziel is inkeren naar binnen, om je van daaruit krachtiger te manifesteren in de buitenwereld. Op je levenspad verschijnen vanzelf de mensen en de mogelijkheden die je helpen om je diepst gekoesterde wensen en verlangens te realiseren. Bezield leven is zowel gepassioneerd als tegelijkertijd verbonden met innerlijke rust en licht. Binnen de veilige omgeving van de groep zal een ieder uitgenodigd, geïnspireerd en uitgedaagd worden haar eigen persoonlijke weg te vinden en samen lopen we de inwijdingspaden van verschillende oude Godinnenculturen, die al door zoveel vrouwen voor ons gelopen zijn. Jullie kunnen oude kennis en verborgen wijsheid verwachten, initiaties, inwijding vanuit deze Godinnen culturen, de Wicca en het sjamanisme.

Deze reis is een doorlopende reis van 1 dag in de maand; jij bepaald zelf hoe ver en hoe diep je wilt gaan en wanneer de reis voor jou klaar is. Iedere dag is een afgeronde dag. We starten met de volgende groep in september 2019 en je schrijft je per keer in voor in voor 12 dagen. Voor de actuele data kun je even contact met me opnemen. Kosten per dag zijn € 111 Heb je interesse, en/of behoefte aan eerst meer informatie of afstemming bel me dan even; 035-7512030 of mail me.

 

 

Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud