Ananta opleidingen

De weg van Horus: opleiding tot Magiër

Een zoektocht naar mannelijke identiteit 

The Rebel by Osho

De machtige figuur op deze kaart is duidelijk meester over zijn eigen lot. Op zijn schouder staat het embleem van de zon en de toorts die hij in zijn rechterhand houdt symboliseert het licht van zijn eigen, verkregen waarheid. Of hij nu rijk is of arm, de rebel is eigenlijk een keizer, want hij heeft de ketens van de repressieve conditionering en het maatschappelijke oordeel verbroken. Zijn hele levenswijze is rebels, niet omdat hij tegen iets of iemand vecht, maar omdat hij zijn eigen ware aard heeft ontdekt en vastbesloten is daarnaar te leven. De rebel daagt ons uit de moed te hebben om verantwoording te nemen voor wie we zijn en naar onze eigen waarheid te leven.

 

 

In deze tijd zien we dat veel mannen verward zijn over hun identiteit als man. De veranderende rolpatronen tussen mannen en vrouwen hebben de man in onzekerheid gebracht over zijn eigen rol. Vrouwen hebben de afgelopen decennia gestreden voor hun rechten en eisten hun terechte plaats en waardigheid weer op in de door mannen gedomineerde wereld. Maar naast veel goeds heeft het feminisme een hoop schade aangericht aan de mannelijke ziel. In oude culturen werd de overgang van jongen naar man vaak op rituele wijze georganiseerd. Middels initiatie rituelen werd de zoon, die in de pubertijd kwam, weggehaald bij de moeder, het bos ingestuurd met enkele opdrachten en vervolgens opgenomen in de cirkel van de mannen van de stam.

Hoe ga ik om met macht en onmacht? Wat is mijn rol in de wereld? Hoe benaderen we een vrouw op een goede manier, zonder angst niet goed genoeg te zijn? Hoe kan ik me weer verbinden met mijn gevoel zonder mijn mannelijkheid te verliezen? Hoe verbind ik seksualiteit met liefde? Hoe kunnen we fouten onder ogen zien zonder onze eigenwaarde te verliezen? Hoe vind ik broederschap met andere mannen terug. Allemaal vragen die een man op zijn levenspad tegenkomt en waar hij een antwoord op zal mogen vinden om zijn eigen identiteit te vinden.

Iedereen in deze wereld, welke rol hij of zij ook in de wereld heeft, is een zoeker naar waarheid en de belangrijkste waarheid die we uiteindelijk willen vinden, is de waarheid over onszelf; Wie ben ik?

 

Egypte is verbonden met oude wortels, verhalen, mystiek, magie en bovenal inwijding. Eén van deze paden is het inwijdingspad van de farao’s; de weg van Horus die je weer in contact brengt met het Goddelijke in jezelf en de uitdaging om medeschepper te worden met God. Verder leer je in deze reis om te werken met de Sekhem energie en om deze te leren combineren met Kundalini energie om zo een verdieping én verrijking te ervaren op het gebied van je seksuele energie. Sekhem is een helende seksuele kracht die jou op zielsniveau bereikt, het start met het reinigen en het uitbalanceren van iedere cel in je lichaam tot op DNA niveau. Het lost blokkades op en bevrijdt je van wonden uit je verleden, waardoor je je kalm ontspannen en heel voelt. Sekhem geneest op alle niveaus van geest, lichaam en emotie. Er is niets dat er op lijkt en het dient ervaren te worden om een ​​waar gevoel van de kracht van Sekhem te krijgen. Sekhem-energie helpt je om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en zowel persoonlijk als spiritueel te groeien naar de vervulling waar je al zo lang naar op zoek bent en geeft een diep gevoel van thuiskomen bij jezelf.

 

In januari 2020 start er weer een nieuwe mannengroep en deze vind 1 dag in de maand op woensdag plaats. Data; 22 januari, 19 februari, 18 maart, 8 april, 20 mei, 17 juni, 15 juli, 2 september, 7 oktober, 4 november, 9 december Kosten € 111 per dag. Trainers Isabella Sophia en Peter Wolvers Interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 035-7512030

 

 

 

Elk nadeel heb zijn voordeel.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud