Pad van Sjamanisme

4 juni 2024 start de eerst volgende groep

Welkom op de Sjamanistische snelweg van zelfontwikkeling. Sjamanisme, het mysterieuze avontuur dat we allemaal in ons dragen, is als een vergeten schatkaart die in ons wacht om herontdekt te worden. Weet je nog hoe je als kind naadloos opging in de samensmelting van de fysieke- en de niet fysieke wereld? Dat praten met dieren, luisteren naar bomen, en zelfs een diepgaand gesprek voeren met stenen de normaalste zaak van de wereld was? Verhalen waren werelden waarin je kon verdwijnen als het leven daarbuiten te ingewikkeld werd en je had zo je eigen manieren om zeker te weten dat je al je wensen kon laten uitkomen.

De roep van onze eigen natuur is onmiskenbaar, we verlangen er allemaal naar terug, en hoewel er momenten zijn dat we er glimpen van opvangen, worden we meestal weer opgeslokt door de dagelijkse dingen van de dag.

Wat zou jij doen als je de reis van de Sjamaan weer kon terugbrengen in je leven?

We nodigen je uit om een innerlijke expeditie te maken, want om de Sjamaan in jou te doen ontwaken moet je eerst duidelijk weten wat je echt wilt en ten diepste verlangt. Dat vraagt om het weer (her)openen van je hart, om het bewust worden van je ware intenties, en natuurlijk dien je ook te leren wat het pad van de Sjamaan precies inhoudt. Dat vraagt om kennis over een heleboel zaken die nog steeds ergens in jou opgeslagen ligt.

Sjamanisme is als een dans met Universele wetten, met energie en met de natuur om je heen. Om te kunnen scheppen heb je de verbinding met dieren, planten, de vier elementen en kristallen nodig én je bent zelf het 5e element. Je leert over symbolen, archetypen en hoe je een sigillum (magisch zegel) maakt.

Tijdens deze ontdekkingsreis herstel je de verbinding met de Sjamaan in jezelf, leer je de geheimen van een medicijnwiel kennen en ontdek je hoe je buiten de grenzen van tijd kunt reizen en hoe je kunt werken met de transmuterende violette vlam van vrijheid.

Wil je leren hoe je het leven (op een verantwoorde manier) naar je hand kunt zetten?

Je dromen écht kunt manifesteren?

De dagen zijn ervaringsgericht, waarbij je zelf op ontdekkingsreis gaat. Alles wat aan bod komt kun je rechtstreeks integreren en toepassen binnen je dagelijkse leven.

 

Trainer: Inge Septer

Dit pad is een doorlopende reis van 1 dag in de maand, je schrijft je per keer in voor 12 dagen. Na het eerste jaar kan je kiezen voor een verdiepingsjaar.

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, zodat ieders veiligheid wordt gewaarborgd en er alle ruimte is voor jou persoonlijke vragen en behoeften.

Lesdagen zijn op dinsdag;  4 jun, 2 juli, 3 september, 24 september, 15 oktober, 5 november, 3 december 2024, en in 2025 op; 7 januari, 4 februari, 4 maart, april, mei. 

Investering: €1799,00 voor de gehele training, je hebt de mogelijkheid om dit jaar in maanden te betalen, wat neerkomt op €150,- per maand. Als je in 1x betaald ontvang je een korting van €75,00.

 

Meer informatie

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden