Licht van Lilith

De volgende groep start 12 september

De weg naar je onschuld om je licht te leven.

Hoeveel we ook in onszelf en alleen kunnen helen en aankijken, geloven wij dat door juist je kwetsbaarheid in verbinding met de ander te brengen je jezelf heelt. Je ervaart dat je niet alleen bent. De mechanismes verbonden aan angst, schuld en schaamte houden ons vaak uit verbinding met onszelf en de ander. Door te doen waar we bang voor zijn; in kwetsbaarheid onszelf tonen aan onze zusters (en broeders) ontdekken en herinneren we dat we uiteindelijk alles in elkaar kunnen herkennen. Daarmee helen we samen en dan komt de vreugde erin.

Uiteindelijk maakt het niet uit wat je doet in het leven, als je jezelf durft te delen met de wereld om je heen ontstaat er verbinding. Vanuit verbinding gaat de stroom van het leven verder aan en kunnen we samen vreugde, harmonie, heelheid en liefde ervaren. Heel de verbinding met jezelf en je zusters en je ontdekt de magie van verbinding.

Lilith is lange tijd neergezet als een Godin verbonden met het donker, ze is teruggereisd naar haar eigen onschuld en nodigt jou uit om ook de verbinding met je licht te herstellen. Van oorsprong is ze een Godin met Zonnekracht, ze vertegenwoordigt je scheppingskracht en je seksuele energie is hier de motor van. Ze is de verbindende factor tussen je adem en lichaam, en brengt deze samen. Door je eigen vrouwelijke en mannelijke energie te ontmoeten, kunnen al je facetten samen komen in liefde. Mannen hebben licht nodig om tot leven te komen en vrouwen hebben leven nodig om te kunnen stralen. Seksuele energie herstelt de verbinding tussen alle facetten van jou en je mannelijke delen. Het is tijd om je plek in het licht van de zon weer in te nemen.

Wanneer je de moed hebt om in jezelf af te dalen en je eigen waarheid te ontmoeten, maak je jezelf vrij en heel je. De energie van Lilith uit zich als de verharding in onszelf die voortkomt uit ons beschermingsmechanisme en overlevingsinstinct. Het is ook deze energie die ons heeft geholpen om ons staande te houden, te overleven en om te krijgen wat we nodig hebben. Het andere gezicht van Lilith is de Eva energie, waarin we geleerd hebben om concessies te doen. Wanneer we deze twee vrouwen in onszelf samenbrengen ontstaat er zachtheid waar we hard zijn geworden en kan ware kracht omhoogkomen waar we ons zijn gaan aanpassen.

De onderdrukte verlangens, de ontkenning van onze lust en liefde, en de woede die in iedere vrouw sluimert en uitbreekt op die momenten dat we er moeten staan, kan zich uiten in een minderwaardigheidsgevoel, aangepast gedrag, vergelijken, illusies, de schijn ophouden, strijd aangaan met je zusters (die alle kanten van jezelf vertegenwoordigen) en oordeel naar mannen. Het vraagt om vergeving en met mildheid kijken naar jezelf en de ander. Ware kracht gaat over je kwetsbaarheid toelaten waarin je kunt uit reiken naar de ander in plaats van alles alleen te doen. De weerstand en pijn die je hierin tegenkomt hoort bij het verleden. In het toelaten daarvan, laat je los en geef je jezelf de kans om weer beschikbaar te worden voor ware verbindingen en liefde.

Je kunt oude kennis en wijsheid verwachten vanuit de oorspronkelijke priesteressen en godinnen culturen, seksualiteit en het sjamanisme, waarbij lichaamswerk een verbindende factor is. Integriteit, transparantie en waarheid zijn belangrijke waarden in deze reis. Vanuit de bereidheid om te kijken waar je de schepper bent van je eigen werkelijkheid en het toestaan van je eigen verlangens kom je uit bij je ware essentie.

 

Trainer: Denise Nekhbet

Dit pad is een doorlopende reis van 1 dag in de maand, je schrijft je per keer in voor 12 dagen. Na het eerste jaar kan je kiezen voor een verdiepingsjaar.

Lesdagen op donderdag: 12 september, 10 oktober, 7 november, 28 november, 19 december 2024, 9 januari, 6  februari, 6 maart, 3 april, 8 mei, 5 juni, 3 juli  2025

Investering: €1799,00 voor de gehele training, je hebt de mogelijkheid om dit jaar in maanden te betalen, wat neerkomt op €150,- per maand. Als je in 1x betaald ontvang je een korting van €75,00.

* Prijzen onder voorbehoud van inflatiecorrectie

het pad van lilith soest ananta opleidingen

Meer informatie

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden