Pad van Lilith

Dit is geen pad voor watjes. Wil jij de waarheid over jezelf ontdekken? Roept je ziel je op om te leven zoals je bedoeld bent te zijn? Ben je bereid om alles wat nog tussen jou en de eenheid in staat aan te kijken en los te laten?

Lilith nodigt je uit om je zielenreis aan te gaan en alle aspecten van je licht tot eenheid te brengen. Hierin kom je uiteraard ook je donkere stukken tegen; daar waar je je eigen licht hebt verminderd en je lust hebt onderdrukt, om vervolgens te herrijzen als een feniks, om je oorspronkelijk essentie te gaan belichamen. Dit is een mystieke reis vanuit de aardse zwarte slang (kundalini energie) naar de vlucht van de witte draak (Sekhem energie, kosmische liefdes energie)

Lilith is van oorsprong een Godin. Zij vertegenwoordigt je scheppingskracht en je seksuele energie is hier de motor van. Zij is de verbindende factor tussen adem (Adam) en het lichaam (Eva), en brengt deze samen. Seksuele energie herstelt de verbinding tussen alle facetten van jou. Hierin ga je ontdekken dat de verbinding van licht en leven samenkomt in liefde.

De uitnodiging voor elke vrouw op de planeet is om juist nu je licht weer terug te vinden en al haar gebroken facetten weer tot één geheel te maken. Door het verminderen van je licht, door het onderdrukken van je seksuele kracht, ontstaat een destructieve vrouwelijke energie. Dat kan zich gaan uiten in een minderwaardigheidsgevoel, aangepast gedrag, illusies, de schijn ophouden, strijd aangaan met je zusters (die alle andere kanten van jezelf vertegenwoordigen) en oordeel naar mannen. Want wanneer het licht in de vrouw heel is kan zij de man uitnodigen om tot leven te komen en andersom. Mannen hebben licht nodig om tot leven te komen en vrouwen hebben leven nodig om te kunnen stralen.

Integriteit, transparantie en waarheid zijn belangrijke waarden in deze reis. Vanuit verantwoordelijkheid voor jezelf en je eigen verlangens kom je vanzelf uit bij je ware essentie.

Je kunt oude kennis en wijsheid verwachten vanuit de oorspronkelijke priesteressen en godinnen culturen, slangen en drakenenergieën en het sjamanisme. Lichaamswerk zal een belangrijke rol spelen in deze reis. Bij het leren kennen van al je facetten wordt je ook uitgenodigd om te ontdekken waar je lichaam van aangaat. Wat vind je prettig? Wat heb je nodig om te ontvangen en om je lusten te gaan leven? In de lessen zullen we een voorzet doen, het verder ontdekken van jezelf ontstaat door integratie in je dagelijkse leven. We ondersteunen je hierbij met thuisopdrachten die je zelf en/of met een partner kunt doen.

Docenten: Willeke Ozira Huijsmans & Denise Nekhbet

De lessen zijn op: Woensdag 11 mei, 8 juni, 13 juli,
Donderdag 8 september, 6 oktober, 3 november, 8 december, 12 januari, 23 februari, 23 maart, 20 april, 11 mei

Investering: €122,- per dag

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier

© Ananta opleidingen 2020 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden