Pad van de Lichtbrenger

Dit is bij uitstek de tijd om je licht te laten schijnen, om eindelijk te worden wie je bent, want onze planeet beweegt door naar de hemel op aarde. (ascensie)

Beweeg je mee?

Dit proces is een natuurlijk proces; het zet je zielsverlangen aan, maakt je ‘wakker’ en geeft je de impuls om meer te leven vanuit je hart. Dit pad maakt je daadwerkelijk lichter, vitaler, jonger, gezonder en vooral blijer. Het brengt de vreugde terug in je leven en inspireert je om je te herinneren wie je bent, geeft je je vermogens terug én daagt je uit om (ver)lichter te leven.

Wat als je zelf richting kunt geven aan wat voor jou die hemel op aarde inhoud?

Mag het ook makkelijk?

Het is namelijk niet meer nodig dat je je oude trauma’s opnieuw beleefd, maar dat je daadwerkelijk doorbeweegt naar je wedergeboorte. Je laat je verleden juist achter je en richt jezelf op een nieuwe toekomst. Hiervoor krijg je een aantal krachtige tools aangereikt, die eenvoudig toe te passen zijn en die je makkelijk kunt integreren in je leven.

In ieder van ons bevinden zich namelijk een aantal genetische codes die bij je geboorte in je DNA structuur meekrijgt. In ons huidige lichaam zijn er twee DNA strengen actief; de X en de Y. De andere 98% van onze DNA bevind zich in de Archetypische laag van ons onderbewustzijn. Door alle omstandigheden van de afgelopen eeuwen op onze planeet hebben we geleerd om ons aan te passen en dat heeft er voor gezorgd dat we onszelf klein hebben gehouden.

In deze laag bevind zich echter ook al je goddelijke potentieel en je verbindingen met je eigen Hogere bewustzijn.  Deze Genetische Codes zijn als het ware wegwijzers door dit onderbewuste veld  en door ze te reactiveren kun je op een makkelijke en versnelde manier door het hele ascensie proces heen bewegen en je weer herinneren wie je bent en wat je hier komt doen. Zo geef je daadwerkelijk zelf vorm aan je eigen nieuwe leven én dat van de planeet.

Zo wordt je zelf een lichtbrenger!

Locatie: Ananta Opleidingen Koningsweg 29-D in Soest
Investering in jezelf:  136  euro per dag en je schrijft je voor een jaar (12 dagen) in.
* Prijzen onder voorbehoud van inflatiecorrectie

Na dit jaar heb je eventueel de mogelijkheid om een verdiepingsjaar te volgen.

Max groepsgrootte: 12

Data: 8 maart, 19 april, 17 mei, 7 juni, 30 augustus, 27 september, 25 oktober, 29 november, 13 december 2023 en 24 januari, 21 februari en 20 maart 2024
Trainer: Isabella Sophia.

Heb je interesse, en/of behoefte aan eerst meer informatie of afstemming bel me dan even; 035-7512030 of mail me dan even; i.sophia@ananta.nl

Het pad van ascentie jaartraining nieuwe tijd soest

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden