Pad van de Lichtbrenger

26 juni 2024 start de eerst volgende groep

Dit is bij uitstek de tijd om je licht te laten schijnen, om eindelijk te worden wie je bent, want onze planeet beweegt door naar de hemel op aarde. (ascensie) 

Beweeg je mee? 

Dit proces is een natuurlijk proces; het zet je zielsverlangen aan, maakt je ‘wakker’ en geeft je de impuls om meer te leven vanuit je hart. Dit pad maakt je daadwerkelijk lichter, vitaler, jonger, gezonder en vooral blijer. Het brengt de vreugde terug in je leven en inspireert je om je te herinneren wie je bent, geeft je je vermogens terug én daagt je uit om (ver)lichter te leven. 

Wat als je zelf richting kunt geven aan wat voor jou die hemel op aarde inhoudt? 

Mag het ook makkelijk? 

Het is namelijk niet meer nodig dat je je oude trauma’s opnieuw beleefd, maar dat je daadwerkelijk door beweegt naar je wedergeboorte. Je laat je verleden juist achter je en richt jezelf op een nieuwe toekomst. Hiervoor krijg je een aantal krachtige tools aangereikt, die eenvoudig toe te passen zijn en die je makkelijk kunt integreren in je leven. 

In ieder van ons bevinden zich namelijk een aantal genetische codes (Gene Keys) die bij je geboorte in je DNA-structuur meekrijgt. In ons huidige lichaam zijn er twee DNA strengen actief; de X en de Y. De andere 98% van onze DNA bevindt zich in de Archetypische laag van ons onderbewustzijn. Door alle omstandigheden van de afgelopen eeuwen op onze planeet hebben we geleerd om ons aan te passen en dat heeft ervoor gezorgd dat we onszelf klein hebben gehouden. 

In deze laag bevindt zich echter ook al je goddelijke potentieel en je verbindingen met je eigen Hogere bewustzijn. Deze Gene Keys zijn als het ware wegwijzers door dit onderbewuste veld en door ze te reactiveren kun je op een makkelijke en versnelde manier door het hele ascensie proces heen bewegen en je weer herinneren wie je bent en wat je hier komt doen. Zo geef je daadwerkelijk zelf vorm aan je eigen nieuwe leven én dat van de planeet. 

Zo word je zelf een lichtbrenger! 


 

Trainers: Isabella Sophia 

Dit pad is een doorlopende reis van 1 dag in de maand, je schrijft je per keer in voor 12 dagen. Na het eerste jaar kan je kiezen voor een verdiepingsjaar. 

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, zodat ieders veiligheid wordt gewaarborgd en er alle ruimte is voor jou persoonlijke vragen en behoeften. 

Lesdagen zijn op woensdag: 29 mei, 26 juni, 17 juli, 28 augustus, 25 september, 16 oktober, 13 november, 11 december 2024 & 8 januari, 5 februari, 5 maart, april 2025
 

Investering: €1799,00 voor de gehele training, je hebt de mogelijkheid om dit jaar in maanden te betalen, wat neerkomt op €150,- per maand. Als je in 1x betaald ontvang je een korting van €75,00.

* Prijzen onder voorbehoud van inflatiecorrectie 

 

Het pad van ascentie jaartraining nieuwe tijd soest

Meer informatie

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden