Pad van de Droomwandelaar

‘De droomdimensie biedt hulp doordat het toont wat je diep van binnen al weet, maar waar je nog geen bewustzijn op hebt. Het zijn je dromen die je in contact brengen met de enorme wijsheid die je in je hebt en die ook wel je ziel of je intuïtie genoemd wordt.’

Uit: de nachtelijke reis – Bas Klinkhamer

Er wordt wel eens gezegd dat het verklaren van dromen zoiets is als het leren van een nieuwe taal. Dat is maar al te waar, alleen in dit geval vraagt het eenvoudig om je opnieuw te herinneren hoe je ooit met je dromen in staat was om je eigen werkelijkheid te creëren. Als je leert om bewust te dromen ben je in staat om je leven weer in eigen handen te nemen. Dat vraagt om ‘wakker’ te zijn zowel in de nacht tijdens je slaap, als overdag wanneer je je ogen open hebt. Dit pad begeleidt je dus in je reis naar ontwaken en daarin wordt de pijn uit je verleden geheeld, de toekomst vrijgemaakt en het heden volledig beleefd. Je zult hierdoor gaan merken dat het leven de hele dag met je communiceert om je de weg te wijzen naar het oorspronkelijke pad van je ziel en dat de synchroniciteit in je leven gaat toenemen.

Het pad van de droomwandelaar is er voor jouw inspiratie, droomheling, droombegrip en toepassing van je eigen droomraadgever in je leven. Je leert om de taal van het licht (symboliek) te verstaan en vertaalt zo de boodschappen van jouw ziel naar manifestatie. Zo breng je de hemel op aarde, via jouw lichaam en leef je je eigen licht. Terug op dit pad van je ziel kom je hier en daar je innerlijke en uiterlijke demonen tegen. Die kijken we recht in de ogen.

 

Interesse?

Als je in overeenstemming met je diepste zielsbestemming en verlangen wilt leren leven, de niet fysieke werkelijkheid wilt leren kennen en het leuk vindt om met anderen de droomdimensie te betreden, samen te groeien en te verdiepen, dan is dit pad op je lijf geschreven.

Deze leergang bestaat uit 12 dagen, één dag per maand. Gedurende de maand neem je een opdracht mee en leer je om te werken met het droomweb. Na dit jaar is er de mogelijkheid tot een verdiepingsjaar.

Kosten 136 euro per dag is 1632 euro voor de hele leergang. (Je kunt deze leergang per maand betalen)

Data; 18 april,16 mei, 13 juni, 4 juli, 29 augustus, 26 september, 24 oktober, 28 november, 19 december 2023 en 23 januari, 20 februari en 19 maart 2024

Trainers; Isabella Sophia en Willeke Ioa

Als je je wilt inschrijven of meer informatie wil neem dan even contact op via de mail;

i.sophia@ananta.nl of willeke@simplybee.nl

Bellen kan ook met telefoonnummer van Ananta; 035-7512030

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden