Pad van de Droomwandelaar

‘De droomdimensie biedt hulp doordat het toont wat je diep van binnen al weet, maar waar je nog geen bewustzijn op hebt. Het zijn je dromen die je in contact brengen met de enorme wijsheid die je in je hebt en die ook wel je ziel of je intuïtie genoemd wordt.’ Uit: de nachtelijke reis – Bas Klinkhamer 

Er wordt wel eens gezegd dat het verklaren van dromen zoiets is als het leren van een nieuwe taal. Dat is maar al te waar, alleen in dit geval vraagt het eenvoudig om je opnieuw te herinneren hoe je ooit met je dromen in staat was om je eigen werkelijkheid te creëren. Als je leert om bewust te dromen ben je in staat om je leven weer in eigen handen te nemen. Dat vraagt om ‘wakker’ te zijn zowel in de nacht tijdens je slaap, als overdag wanneer je je ogen open hebt. Dit pad begeleid je dus in je reis naar ontwaken en daarin wordt de pijn uit je verleden geheeld, de toekomst vrijgemaakt en het heden volledig beleefd. Je zult hierdoor gaan merken dat het leven de hele dag met je communiceert om je de weg te wijzen naar het oorspronkelijke pad van je ziel en dat de synchroniciteit in je leven gaat toenemen. 

Het pad van de droomwandelaar is er voor jouw inspiratie, droomheling, droombegrip en toepassing van je eigen droomraadgever in je leven. Je leert om de taal van het licht (symboliek) te verstaan en vertaalt zo de boodschappen van jouw ziel naar manifestatie. Zo breng je de hemel op aarde, via jouw lichaam en leef je je eigen licht. Terug op dit pad van je ziel kom je hier en daar je innerlijke en uiterlijke demonen tegen. Die kijken we recht in de ogen. 

  

Interesse? 

Als je in overeenstemming met je diepste zielsbestemming en verlangen wilt leren leven, de niet fysieke werkelijkheid wilt leren kennen en het leuk vindt om met anderen de droomdimensie te betreden, samen te groeien en te verdiepen, dan is dit pad op je lijf geschreven. 

Gedurende de maand neem je een opdracht mee en leer je om te werken met het droomweb.  

 

Trainers: Isabella Sophia & Willeke Huijsmans  

Dit pad is een doorlopende reis van 1 dag in de maand, je schrijft je per keer in voor 12 dagen. Na het eerste jaar kan je kiezen voor een verdiepingsjaar. 

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, zodat ieders veiligheid wordt gewaarborgd en er alle ruimte is voor jou persoonlijke vragen en behoeften. 

Lesdagen: Start najaar 2024

Investering: €1799,00 voor de gehele training, je hebt de mogelijkheid om dit jaar in maanden te betalen, wat neerkomt op €150,- per maand. Als je in 1x betaald ontvang je een korting van €75,00.

* Prijzen onder voorbehoud van inflatiecorrectie 

 

Meer informatie

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden