Het pad van ascentie 

Dit pad is een boeiende innerlijke reis door de centra/chakra’s van je unieke Human Design blauwdruk.  Transformeer jezelf in diepte en hoogte door deze unieke combi van chakra psychologie en Human Design, gegeven door twee reisbegeleiders die elkaar energetisch sterk aanvullen. Dit pad is een boeiende innerlijke reis door de centra/chakra’s van je unieke Human Design blauwdruk. Transformeer jezelf in diepte en hoogte door deze unieke combi van chakra psychologie en Human Design, gegeven door twee reisbegeleiders die elkaar energetisch sterk aanvullen.

Voor wie?
Je kent jezelf aardig goed en je bent nieuwsgierig naar je eigen mysterie. Je hebt al het een en ander gedaan aan innerlijk werk. Je wilt leiderschap nemen en je eigen pad creëren. Worden wie je bedoelt bent te zijn én jezelf in je grootsheid neerzetten in de wereld.

Wat is ascensie precies?
Op dit moment gaat de planeet Aarde over van het Vissen tijdperk naar het Aquarius tijdperk. Daarmee rondt de zon zijn cyclus van 26.000 jaar af en beweegt door naar de 5e dimensie. Het ascensieproces is een natuurlijk proces, maar vraagt van jou wel om een daadwerkelijk commitment. Het is ook één van de meest ingrijpende veranderingen die je in je leven zult ervaren, want dit pad inspireert je om je te herinneren wie je bent, geeft je je vermogens terug én daagt je uit om meesterschap te ontwikkelen om zo een creator te worden van je eigen leven.

Wat kun je verwachten?
De uitgangspositie is je Human Design en van daaruit activeren we je goddelijke blauwdruk via het oude chakra initiatie pad van de farao’s, waarbij oude kennis wordt omgezet naar nieuwe wijsheid. Je voltooid je oude leven door te onderzoeken waar je nog inzicht, heling of vergeving nodig hebt. Het is dus niet meer de bedoeling dat je je oude trauma’s opnieuw activeert, maar dat je daadwerkelijk doorbeweegt naar je wedergeboorte. Dit is een proces van omzetting van ons oude lichaam, gebaseerd op koolstof, naar het lichaam van een Godsmens, gebaseerd op de kristallijnen structuur van de hogere dimensies.

Wat ga je beleven?
In deze transformatieve en ervaringsgerichte reis leer je je prachtige voertuig, je lichaam, enorm goed kennen. Je ervaart de kracht van de potentie die jou is gegeven vanaf je geboorte. Je leert wat in jouw Body & Mind is opgeslagen en al aanwezig is om jouw zielepad te ondersteunen met wat je hier mag komen doen. Je leert je gevoeligheden beter kennen, wat je potentie is, je invloed en hoe je daarmee het meest effectief omgaat in de interactie met anderen en in relaties. Ook de invloed van alle poorten per centrum en bijbehorende krachtkanalen worden meegenomen. Iedere lesdag ga je zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel met jezelf aan de slag. Opgeruimder, blijer en voorzien van veel inzichten en oefeningen weer naar huis!

Wat levert dit jaar je op?
Je leert hoe je zo soepel mogelijk door het leven kunt navigeren vanuit je eigen innerlijke autoriteit. Je maakt de juiste keuzes voor jezelf en je durft volledig te gaan staan voor wie je bent. Je bent klaar voor de ascensiereis en beweegt door naar je Divine Design.

Wat is Human Design?
Human Design is een prachtig systeem wat door de chart (energiekaart), jouw blauwdruk laat zien wie jij in essentie bent op basis van je geboortetijdstip. Het laat je o.a. zien wat voor jou de juiste wijze van beslissen is. Wat jou anders maakt, wat jou uniek maakt. Wat is jouw waarheid? Human Design bevat als overkoepelend systeem informatie uit de I Tjing (Het eeuwenoude Chinese Wijsheids-Boek der Veranderingen), Kabbala (de wijsheid die de spirituele (metafysische) werelden beschrijft), chakraleer, genetica, biochemie, kwantummechanica en astrologie. Human Design gaat uit van de lading die de neutrino’s als kleinste deeltjes in het universum hadden op het moment dat jij werd geboren en daarmee jouw blauwdruk bepalen.

• Aantal dagen: 12. (na dit jaar is er de mogelijkheid tot verdieping)
• Locatie: Ananta Opleidingen Soest. Gratis parkeren. Bereikbaar met OV
• Investering in jezelf: € 3.000 voor 12 dagen (10:00-17:00) 
Daarbovenop komt voor je voorbereiding/verdieping een Human design sessie die je bij Roel zelf afneemt (€300)
Early Bird korting: reageer voor 1 juli en betaal voor de 12 dagen €2.727.
• Max groepsgrootte: 14
• Data: 14 september, 12 oktober, 16 november, 7 december, 11 januari, 8 februari, 8 maart, 5 
april, 3 mei, 7 juni, 5 juli en 30 augustus.
• Reisbegeleiders: Roel Kiers en Isabella Sophia.

Wie zijn wij?
Isabella (3/5 G) is energetisch therapeut en werkt als groepsdocent in haar eigen opleidingsinstituut en Mysterieschool in Soest, waar zij met haar team al 21 jaar holistisch therapeuten opleidt en diverse jaartrainingen verzorgt, gericht op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Expert in o.a. chakra psychologie, transmutaties, alchemie, sjamanisme, lichaamswerk en communicatie. Zoekt haar hele leven al naar de diepere betekenis van het leven, heeft een zeer brede basis aan (oude) kennis en wijsheid en experimenteert inmiddels 3 jaar met Human Design. “Mensen bezielen, inspireren en uitdagen om dieper te gaan en hoger te reiken is mijn passie.”

Roel (2/4 MG) heeft een bedrijfskundige achtergrond. Werkt al 21 jaar als zelfstandig recruiter/headhunter en de afgelopen 7 jaar ook als Human Design Business Coach. Experimenteert sinds 2013 met Human Design. Heeft alle Human Design opleidingen gevolgd die worden gegeven in Nederland en honderden readings gegeven aan mensen die op een keerpunt in hun leven stonden of als ZZP-er zichzelf krachtiger wilden presenteren, hun impact scherper wilden krijgen en gemakkelijker meer inkomen wilden realiseren. ”Mensen snel naar een betere, leukere en krachtiger versie van zichzelf brengen is mijn passie.”

 

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier

pad van ascentie Soest Ananta human design awareness

© Ananta opleidingen 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden