Open dag en Webinar

Ontmoet Ananta online

Donderdag 25 februari 2021 er inspirerende online sessies met Roos Brouwer, waarbij ze je mee neemt in een praktische oefening om zelf te ervaren hoe we bij Ananta begeleiden en vertelt ze over de praktische zaken rondom het volgen van een opleiding bij Ananta. Zowel de HBO als de jaartrainingen komen aan bod. Stuur een mail naar contact@ananta.nl en ontvang een persoonlijke inlog-uitnodiging om de sessie bij te wonen. De online sessies zijn van 19.00 tot 20.30.

Open dag

Vrijdag 5 maart 2021 vindt de open dag plaats voor de nieuwe lesgroep die in het voorjaar van start zal gaan.
De open dag start om 10:00 uur met een introductie van de opleiding. Tevens zullen we bij interesse, ook een introductie geven van de diverse jaargangen gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Aansluitend wordt er door verschillende docenten een ervaringsgerichte les aangeboden, zodat je aan het eind van de dag een goed beeld hebt van de opleiding en de wijze waarop we werken. De dag duurt tot ongeveer 17:00 uur.  Aanmelden gaat via contact@ananta.nl, Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Persoonlijk gesprek/Intake gesprek

Naast de online meetings en de Open dag, is het ook altijd mogelijk om kennis te maken met de opleiding in een persoonlijk gesprek met 1 van de docenten. Daarnaast hebben we met alle aspirant studenten een intakegesprek, zodat we kunnen afstemmen hoe het lesaanbod van Ananta past bij jouw persoonlijke wensen.

© Ananta opleidingen 2020 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden