Open dag en Webinar

Ontmoet Ananta online op maandagavond 13 september, 27 september, 11 oktober, 25 oktober

Op deze avonden vindt er een korte introductie van Ananta Opleidingen plaats. Roos Brouwer neemt je mee in een ervaringsgerichte oefening. Daarna krijg je informatie over de opleiding aan de hand van praktijkvoorbeelden van één van de docenten en/of studenten. Zowel de HBO als de jaartrainingen komen aan bod. Stuur een mail naar contact@ananta.nl en ontvang een persoonlijke inlog-uitnodiging of gebruik onderstaande link:

De online sessies zijn van 20.00 tot 21.00, gebruik het wachtwoord Ananta en deze link: Zoom meeting link

Open dag voorjaar, datum volgt
De open dag start om 10:00 uur met een introductie van de opleiding. Tevens zullen we bij interesse, ook een introductie geven van de diverse jaargangen gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Aansluitend wordt er door verschillende docenten een ervaringsgerichte les aangeboden, zodat je aan het eind van de dag een goed beeld hebt van de opleiding en de wijze waarop we werken. De dag duurt tot ongeveer 17:00 uur.  Aanmelden gaat via het contactformulier Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers, zodat er alle ruimte is voor jouw persoonlijke vragen en ervaring deze dag. Als je je nu vast aanmeldt, sturen we je een uitnodiging zodra de datum bekend is.

Persoonlijk gesprek/Intake gesprek

Naast de online meetings en de Open dag, is het ook altijd mogelijk om kennis te maken met de opleiding in een persoonlijk gesprek met 1 van de docenten. Daarnaast hebben we met alle aspirant studenten een intakegesprek, zodat we kunnen afstemmen hoe het lesaanbod van Ananta past bij jouw persoonlijke leerwensen.

© Ananta opleidingen 2020 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden