Open avond 21 september 2022

 

Woensdag 21 september is de volgende open avond voor de nieuwe leergangen die dit najaar starten

Ananta biedt al meer dan 20 jaar een 4-jarige (SNRO geaccrediteerde) opleiding op hbo-niveau aan, waarin je wordt opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut. Deze opleiding is ervaringsgericht, waarin je wordt uitgedaagd jezelf te leren kennen én te helen. Weten wie je bent, wat je wilt en ontdekken op welke wijze je uitdrukking wilt geven aan je leven en werk, is de rode draad door de jaren heen. Vandaaruit kun je anderen begeleiden dezelfde reis te doen, in de vorm die bij jou past.

Daarnaast bieden we diversen leergangen via de Mysterieschool aan, die je begeleiden in je persoonlijke reis naar bewustzijn, groei en een vervuld leven. Worden we je bedoeld bent te zijn.
Mysteriescholen hebben de oude kennis en wijsheid van het leven bewaard. Veel van deze oude kennis komt van oorsprong uit het sjamanisme en was verbonden met de natuurvolkeren die een diep weten hadden van het mysterie van het leven, gebaseerd op de ervaring van het leven zelf.

Alle leergangen zijn inspirerend én uitdagend.  Ze nodigen je uit om zelf te ervaren en te onderzoeken. Er is geen leukere reis dan de reis naar jezelf.  Wil jij ook meer verdieping in je persoonlijke groei en bewustwording, en je verbinden met je eigen wijsheid? Kom dan tijdens de open dag ervaren wat onze lessen voor je kunnen betekenen.  Uiteraard is er ook ruimte voor je vragen.

🗓 Woensdag 21 september 2022
⏰ 19.00 tot 21.30 uur.
🖋 Aanmelden gaat via onderstaand contactformulier, de toegang is gratis.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten

Ik meld me graag aan voor de open avond van 21 september

In welke training heb je interesse

We antwoorden je binnen 2 werkdagen.
Check ook je spambox, ongewenste mail of reclame folder want het kan nog wel een zijn dat de mail daar in terecht komt.

© Ananta opleidingen 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden