Open ochtend: 23 augustus 2024 &

Open avond: 4 september 2024 

 

Vrijdagochtend 23 augustus is de open ochtend en 4 september de open avond voor de nieuwe leergangen die in het najaar van 2024 starten. Of je nu wilt werken aan bewustzijn, je schaduwkanten, je lichaam of door wilt bewegen naar Ascensie, we hebben een passende leergang voor je én we begeleiden je in je persoonlijke reis naar bewustzijn, groei en een vervuld leven.

Ananta biedt al meer dan 20 jaar een 4-jarige (SNRO geaccrediteerde) opleiding op hbo-niveau aan, waarin je wordt opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut. Deze opleiding is ervaringsgericht, waarin je wordt uitgedaagd jezelf te leren kennen én te helen. Weten wie je bent, wat je wilt en ontdekken op welke wijze je uitdrukking wilt geven aan je leven en werk, is de rode draad door de jaren heen. Vandaaruit kun je anderen begeleiden dezelfde reis te doen, in de vorm die bij jou past.

Daarnaast bieden we diversen leergangen via de Mysterieschool aan, die je begeleiden in je persoonlijke reis naar bewustzijn, groei en een vervuld leven. Worden we je bedoeld bent te zijn. Mysteriescholen hebben de oude kennis en wijsheid van het leven bewaard. Veel van deze oude kennis komt van oorsprong uit het sjamanisme en was verbonden met de natuurvolkeren die een diep weten hadden van het mysterie van het leven, gebaseerd op de ervaring van het leven zelf.

Alle leergangen zijn inspirerend én uitdagend.  Ze nodigen je uit om zelf te ervaren en te onderzoeken. Er is geen leukere reis dan de reis naar jezelf.  Wil jij ook meer verdieping in je persoonlijke groei en bewustwording, en je verbinden met je eigen wijsheid? Kom dan tijdens de open dag ervaren wat onze lessen voor je kunnen betekenen.  Uiteraard is er ook ruimte voor je vragen.

🗓 Vrijdagochtend 23 augustus 2024 of woensdagavond 4 september 2024
⏰ 10.00 tot 13.00 – 19:00 tot 21:30
🖋 Aanmelden gaat via onderstaand contactformulier, graag aangeven op welke dag je komt. De toegang is gratis.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten

Ik meld me graag aan voor de open ochtend/avond

In welke training heb je interesse


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

We antwoorden je binnen 2 werkdagen.
Check ook je spambox, ongewenste mail of reclame folder want het kan nog wel een zijn dat de mail daar in terecht komt.

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden