Melanie Gerdes

Own your nature! Leef je licht en passie!

Mijn passie is natuurlijke gezondheid en bewustwording . In wezen zijn wij volmaakt en door dit als uitgangspunt te nemen kunnen onze innerlijke krachten (het zelfgenezend vermogen en onze aanwezige potentie) doen waar ze voor bedoeld zijn. Balans en flow herstellen, waardoor we vitaal en gezond leven. 

Onze natuur en de natuur om ons heen heeft de (oeroude) wijsheid in pacht en biedt de meest krachtige middelen om gezondheid te herstellen en te bevorderen. Afgestemd zijn op je eigen lichaam en gevoel geven je richting en handvatten die essentieel zijn. 

Ik ben geboeid door alle niveaus en aspecten van de mens en de unieke verschillen die maken dat elke persoon weer anders is. Mijn streven is anderen te herinneren aan het licht en de kracht in henzelf om van daaruit hun passie te leven!

Ik ben ooit begonnen in de reguliere zorg, van (jeugd) hulpverlening (Reclassering, Bureau Jeugdzorg & andere jeugdzorg instellingen) naar het ziekenhuiswezen als anesthesiemedewerker op de OK. Gaandeweg mijn persoonlijke ontwikkeling (waar klachten, het chronisch uit balans/burn out zijn, een trigger waren) kwam ik steeds meer tot inzicht dat ik mij wil richten op het versterken van gezondheid en het vergroten van eigen
regie. Uitgaan van de kracht die wij van nature bezitten en het grote potentieel wat in ons huist! Ik heb altijd al gevoeld dat het ‘antwoord’ in mijzelf zit en dat is van jongs af aan mijn zoektocht geweest. Wie ben ik werkelijk en wat kom ik hier doen. Dit heeft mij dichter bij mezelf gebracht, door steeds beter af te stemmen en te luisteren naar (de signalen van) mijn
holistisch lichaam. Niet alleen voel ik mij meer in balans, ik word er ook nog eens super blij van! Wauw…dat maakt het leven zoveel lichter en leuker.

Doen waar we blij van worden, wat een fijne leidraad is dat in het leven.
Deze passie doorgeven binnen Ananta, maakt mij ook super blij. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Warme groet,
Melanie

Raymedy therapeut, zie ook www.ncbm.nl van Peter Wolvers
Docent chakrapsychologie en lichaamswerk i.o.
Voor meer informatie over mijn prakijk zie www.ownyournature.nl

opleiding natuurgeneeskunde ananta soest kruidengeneeskunde meridianen eenheid

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden