Let’s talk about sex, ladies

De eerst volgende 3 daagse is 10, 18 en 24 september 2024

Laten we gewoon maar met de deur in huis vallen; de meeste vrouwen hebben geen idee hoe hun lichaam werkt als het gaat over seks. Voor de meeste vrouwen is seks ook niet bevredigend, meestal omdat ze zelf niet weten waar ze nu eigenlijk op aan gaan, maar ook omdat ze zich vaak automatisch aanpassen aan de man.

Seksualiteit is vaak ook nog een zwaar beladen en emotioneel gekleurd begrip, want rond seksualiteit heerst nog regelmatig een persoonlijke taboesfeer, waarin wij ons zeer kwetsbaar kunnen voelen. Hét fundament voor een waardige seksuele ontwikkeling, waarin aandacht, toewijding en vooral respect de boventoon spelen, is een elementaire basis, die we in ons opvoeding meestal hebben gemist. In onze seksualiteit liggen vele schatten en lagen verborgen die je kunt ontwikkelen en ervaren, waardoor er een dieper inzicht en bewustzijn kan ontstaan.
In oude tradities werden jonge vrouwen door hun moeders en oma’s ingewijd in de seksualiteit waardoor ze leerden hoe ze daar optimaal van konden genieten. Veel vrouwen herinneren zich ook diep van binnen dat er meer zou moeten zijn. Maar de meeste moeders en oma’s weten zelf ook niet meer hoe het werkt en praten over seks vinden veel mensen lastig.

Seks is veel meer dan alleen het fysieke gedeelte van ontladen. Wist je bijvoorbeeld dat je seksuele energie ook kan inzetten om jezelf te verjongen, te vitaliseren, te vernieuwen en te helen? Dat je met seksuele energie kunt scheppen en dat je maanbloed heilig is? Wist je dat je lichaam een genotsprincipe heeft en dat het dus essentieel is om je eigen verlangens te kennen, je dromen te dromen en ze ook daadwerkelijk te manifesteren?

Weet jij hoe je optimaal kunt genieten van je leven?

Lesdagen: 10, 18, 24 september 2024

Investering: €499,00 voor de gehele training, je hebt de mogelijkheid om dit jaar in maanden te betalen, wat neerkomt op €167,- per maand. Als je in 1x betaald ontvang je een korting van €75,00.

* Prijzen onder voorbehoud van inflatiecorrectie

Trainer; Isabella Sophia

Deze reis is gericht op het leren vanuit plezier en vreugde, want ons lichaam is verbonden met een genotsprincipe. Binnen deze reis zullen we echter niet uit de kleren gaan. Hoewel je de nodige praktische oefeningen mag verwachten, is het de bedoeling dat je in de veiligheid en intimiteit van je eigen omgeving deze meer praktische zaken aangaat met jezelf en/of een ander.

Het best bewaarde geheim van het leven, is dat in onze seksualiteit de sleutel tot eenheid en onvoorwaardelijke liefde verborgen ligt.

 

Lets talk about seks lady’s, ananta, soest, isabella sophia, leergang

Meer informatie

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden