Lard Adrian

Wonderen gebeuren niet in tegenstelling tot de natuur maar alleen tot dat wat ons bekend is van de natuur. St. Augustine

Het bestaan ziet er heel anders uit dan dat die me vroeger is voorgeschoteld. Door ervaring en struikelen door het leven kwam ik erachter, dat ik het leven anders ervoer dan mijn buurman. Of laat ik zeggen: andere vragen stelde. Ik stond mezelf toe het leven verder te onderzoeken. Toen ik dat eenmaal geaccepteerd had, begon de ontdekkingstocht pas goed. Middels Energie werk (Pranic Healing), Coach opleiding, Ananta en aanverwanten activiteiten heb ik een ander perspectief gevonden. We zijn met elkaar verbonden. Dat is mooi en het heeft consequenties. Als je bijvoorbeeld iemand schaadt heeft dat invloed op het geheel en dus ook op jezelf. De andere kant op dus ook:-)

Veel mensen hebben het gevoel dat ze geleefd worden. Maar langzaam ben ik tot de conclusie gekomen dat wij zelf met onze binnenkant een hoop kunnen doen in hoe we de wereld ervaren. Als we die verantwoordelijkheid echt inzien en nemen dan verschuift er een hoop. Ik denk dat we, als volwassen mensen, er niet aan ontkomen naar onze conditioneringen te kijken en mogen loskomen van de zienswijze van onze ouders, de situaties en gebeurtenissen die we hebben meegemaakt of dat nou prettig was of niet. Het bepaald niet onze uitkomst. En dus is het nodig om naar binnen te kijken en te zien wat van wie is.

Laten we onszelf confronteren en wat helpend is behouden en wat niet, loslaten zonder er al te diep op in te gaan. Zo kunnen we boven ons bekende zelf uitstijgen. Hopelijk kunnen we onszelf dan laten zien zonder alle beschermingsmechanismes en vrij gaan leven. Kunnen we ons hart gaan openen. Onze imperfectie accepteren van onszelf en de ander. Liefde voelen, onszelf vertrouwen, open staan voor alles dat je bent en dat gaan leven.

Ik ervaar het leven nu als magie. En mijn verbeeldingsvermogen helpt me om een andere wereld te creëren. En met elkaar gaat dat een stuk sneller. Via stappen van mildheid en zelfliefde heb ik MAGIK In het leven geroepen. Als nieuwe kapstok voor het werk dat ik doe. Mag-Ik, als liefdevol uitgangspunt, met aan het einde van de tunnel de magic. De wens is er om wat ik zo lang gezocht heb ook door te geven ‘De magie van het leven zichtbaar maken’.
Ik wil ‘shinen’ en iedereen laten ‘shinen’.

Na mijn VWO ben ik naar de Sportacademie gegaan en overgestapt naar de toneelschool. Ik heb veel gespeeld en geregisseerd. Later ben ik ook les gaan geven op verschillende toneelscholen en een tijd lang was ik verbonden met de Docent Theater Opleiding in Arnhem. ik heb me serieus in de holistische mens verdiept. Ik heb de Coachopleiding gevolgd bij ICM-trainingen&opleidingen en Inner-circle opleiding My quest. Daar ben ik persoonlijk leiderschap trajecten in een zes daagse wandeltocht gaan begeleiden. Trainer bij Studio Spaak en FC de Krachtpatsers/ Breekjaar. Sinds 2012 heb ik me verdiept in Pranic Healing (energie werk ter ondersteuning van de genezing van het lichaam). Ik ben inmiddels vijf jaar aangesloten bij een mannengroep bij Ananta; ‘de weg van Horus’. Sinds 2019 geef ik mijn eigen ‘Be Real’ training; ervaringsgerichte oefeningen over communicatie. De communicatie naar de ander en naar jezelf. Zo binnen zo buiten.

Lees meer over mij op mijn eigen website: www.lardadrian.nl

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden