Kirstie Rijnen

Being

Dat is waar jou graag weer naar terug breng. Je oorspronkelijke staat van zijn.

Mijn levenlang sta ik al in verbinding met de Lichtwereld en krijg ik boodschappen door. Ze leiden mij op het pad in dit leven.
Ik kan tot grote hoogtes zweven en heerlijk mijn aardse leven leven. Vol overgave en vertrouwen.

Mijn missie om op aarde de mensheid verlichting te schenken. Het Licht terug te brengen op aarde.
En daarnaast lekker mens te zijn en daarvan te genieten.

Mijn eerste reis naar mezelf was tijdens de Paardencoach opleiding. Volledig thuis bij mijzelf kwam ik in de Healing & Reading opleiding die ik heb gedaan waarin de Chakra’s centraal stonden. Een magische reis, waar ik nog elke dag dankbaar ben dat ik die mijzelf cadeau heb gedaan.

In de loop van der jaren kwam ik erachter dat ik diepe pijnstukken bij mensen aan het Licht bracht door gewoonweg te ZIJN & door de woorden te spreken die ik doorkrijg vanuit het veld. En ik werk veel met de kracht van Intuïtieve opstellingen.

Ik geloof in het de zelfhelende krachten van het lichaam. Dat jouw lichaam in staat is om zichzelf te helen van binnenuit, wanneer je op celniveau jezelf energetisch, lichamelijk, emotioneel en mentaal gaat ontdoen van de ‘gifstoffen’ in je (Licht)lichaam. En daar teach ik graag in!

Verder hou ik van chocolade, wandelen, zwemmen, niets doen, mijn gezin en inspireren. Vandaar dat ik ook ja heb gezegd tegen gastdocent zijn bij Ananta.
Ontzetten veel zin om een nieuwe reis hier te starten samen.

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten.

 

Natuurgeneeskunde, jaartraining, opleiding, soest, midden nederland

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden