Jaartrainingen

Uniek en geïntegreerd aanbod aan lesprogramma’s: Laat je inspireren om je volle potentie te leven!

Jaartrainingen

Uniek en geïntegreerd aanbod aan lesprogramma’s: Laat je inspireren om je volle potentie te leven!

Laat je inspireren om thuis te komen bij jezelf

Tot voor kort waren mysteriescholen geheime instituten, die de oude kennis en wijsheid van het leven bewaakte en enkel hun kennis doorgaven aan hen die daar voor geroepen werden. Veel van deze oude kennis komt van oorsprong uit het sjamanisme en was verbonden met de natuurvolkeren die een diep weten hadden van het mysterie van het leven, gebaseerd op de ervaring van het leven zelf.

Het pad van Isis: Opleiding tot Hogepriesteres

Ieder mens verlangt ernaar bezield te leven. Bezield leven houdt in dat je leeft met passie en overgave, in overeenstemming met je diepste verlangens en dromen. Bezield leven betekent dat je ja zegt tegen het leven en je tegelijk gedragen weet door een dimensie die het aardse leven overstijgt.

Lees meer…
de weg van horus ananta soest persoonlijke ontwikkeling mannengroep

De weg van Horus: Initiatiereis voor mannen

Iedereen in deze wereld, welke rol hij of zij ook in de wereld heeft, is een zoeker naar waarheid en de belangrijkste waarheid die we uiteindelijk willen vinden, is de waarheid over onszelf; Wie ben ik? Deze leergang is voor mannen die op zoek zijn naar bezieling, bezinning en inspiratie.

Lees meer…

Ken jezelf, heel jezelf, word jezelf

Ooit leefden mensen in verbinding met de wijsheid, kracht en energie van de natuur, ze wisten hoe ze konden samenwerken met kruiden, planten en het lichaam om zichzelf gezond te houden en te helen. Het is tijd om deze oude wijsheid opnieuw te herinneren en te integreren, want zo creëren we gezamenlijk een nieuwe manier van leven.
 

Lees meer…

De Tempel van het lichaam

In onze westerse wereld zijn wij in de loop der jaren steeds verder van ons lichaam afgedwaald en hebben geleerd ons leven te regeren vanuit ons hoofd. We pikken de signalen die ons lichaam ons geeft niet of vaak veel te laat op. Het lichaam is een uitdrukkingsvorm van ons bewustzijn en geeft de hele dag signalen af, die als we deze negeren, tot psychische en lichamelijke klachten kunnen leiden.

Lees meer…

 

het pad van lilith soest ananta opleidingen

Het pad van Lilith

De uitnodiging voor elke vrouw op de planeet is om je licht terug te vinden en al je gebroken facetten weer tot één geheel te maken, zodat je de Godin die je ooit bent geweest opnieuw kan belichamen om zo je plek in de zon weer in te nemen.

Lees meer…
Lets talk about seks lady’s, ananta, soest, isabella sophia, leergang

Let's talk about sex, lady's

Laten we gewoon maar met de deur in huis vallen; de meeste vrouwen hebben geen idee hoe hun lichaam werkt als het gaat over seks. Voor de meeste vrouwen is seks ook niet bevredigend, meestal omdat ze zelf niet weten waar ze nu eigenlijk op aan gaan, maar ook omdat ze zich vaak automatisch aanpassen aan de man.

Lees meer…

Praktische informatie 

Lesdagen vinden plaats op dinsdag t/m zaterdag. Kijk voor de specifieke dag bij de jaartraining die je wilt volgen.

Tijden van 10:00 tot 17:00 uur

Groepsgrootte minimaal 8, maximaal 12 personen

Startdata, wisselend per leergang

Kosten € 122 per dag
* m.u.v. het pad van Ascentie.

De opleiding heeft een BTW vrijstelling

Praktische informatie

Lesdagen vinden plaats op dinsdag t/m zaterdag. Kijk voor de specifieke dag bij de jaartraining die je wilt volgen.

Tijden van 10:00 tot 17:00 uur

Groepsgrootte minimaal 8, maximaal 12 personen

Startdata, wisselend per leergang

Kosten € 122 per dag
* m.u.v. het pad van Ascentie.

De opleiding heeft een BTW vrijstelling

 

Benieuwd wat we te vertellen hebben?

Podcast

De docenten en studenten van Ananta nemen je graag mee in hun persoonlijke ervaringen en visie op diverse onderwerpen. Van actuele onderwerpen uit het wereldnieuws, uitleg over de universele wetten tot aan geleide meditaties, we inspireren je graag om hier je eigen mening over te vormen.

Testimonials

Wat onze studenten zeggen

Het was weer een heerlijke les, niet teveel niet te weinig. Leerzaam, ook hoe je je eigen klacht als voorbeeld hebt genomen om uit te leggen/te tonen hoe hiermee in gesprek te gaan.

Na de lesdag in de avond keek ik in de spiegel en zag ik in mijn ogen ineens een ander, helderder licht. Ik bleef daar een tijdje staan, kijkend en genietend. Tijdens de lesdag kwam ik er namelijk achter dat er in mijn hoofd (6e chakra) altijd een donkere, grote, blinde vlek aanwezig was. Ik besefte mij voor die spiegel dat ik eindelijk iets van mijzelf terugzag. Bijzonder & ontzettend mooi om dit te mogen ervaren & hoe ik daarin word begeleid. Weer een stapje dichterbij de essentie in wie ik daadwerkelijk ben.

Van Isabella Sophia leerde ik dat die reis naar binnen ook zacht en vreugdevol mag gaan. 🌟Het is telkens weer een feestje om samen met de mensen van Ananta Opleidingen het innerlijk werk te doen precies passend bij wat je op dat moment nodig hebt. 

© Ananta opleidingen 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden