Jaartrainingen

Uniek en geïntegreerd aanbod aan lesprogramma’s: Laat je inspireren om je volle potentie te leven!

Jaartrainingen

Uniek en geïntegreerd aanbod aan lesprogramma’s: Laat je inspireren om je volle potentie te leven!

Laat je inspireren om thuis te komen bij jezelf

Tot voor kort waren mysteriescholen geheime instituten, die de oude kennis en wijsheid van het leven bewaakte en enkel hun kennis doorgaven aan hen die daar voor geroepen werden. Veel van deze oude kennis komt van oorsprong uit het sjamanisme en was verbonden met de natuurvolkeren die een diep weten hadden van het mysterie van het leven, gebaseerd op de ervaring van het leven zelf.

Het pad van Isis: Opleiding tot Hogepriesteres

Ieder mens verlangt ernaar bezield te leven. Bezield leven houdt in dat je leeft met passie en overgave, in overeenstemming met je diepste verlangens en dromen. Bezield leven betekent dat je ja zegt tegen het leven en je tegelijk gedragen weet door een dimensie die het aardse leven overstijgt.

Lees meer…
de weg van horus ananta soest persoonlijke ontwikkeling mannengroep

De weg van Horus: Initiatiereis voor mannen

Iedereen in deze wereld, welke rol hij of zij ook in de wereld heeft, is een zoeker naar waarheid en de belangrijkste waarheid die we uiteindelijk willen vinden, is de waarheid over onszelf; Wie ben ik? Deze leergang is voor mannen die op zoek zijn naar bezieling, bezinning en inspiratie.

Lees meer…
Natuurgeneeskunde, opleiding, soest, kruidengeneeskunde, meridianen, chakrapsychologie

Ken jezelf, heel jezelf, word jezelf

Deze jaartraining voor Natuurgeneeskunde is gericht op het praktisch ervaren en toepassen van natuurgeneeskunde in de meest breedste zin van het woord. Vanuit onze visie vinden we het namelijk belangrijk dat het zelfhelend vermogen van de mens centraal staat, evenals de wisselwerking tussen lichaam en geest en de interactie tussen de mens en zijn omgeving en dat begint bij jezelf

 

Lees meer…

De Tempel van het lichaam

In onze westerse wereld zijn wij in de loop der jaren steeds verder van ons lichaam afgedwaald en hebben geleerd ons leven te regeren vanuit ons hoofd.

We pikken de signalen die ons lichaam ons geeft niet of vaak veel te laat op. Het lichaam is een uitdrukkingsvorm van ons bewustzijn en geeft de hele dag signalen af, die als we deze negeren, tot psychische en lichamelijke klachten kunnen leiden.

Lees meer…

 

Het pad van ascentie jaartraining nieuwe tijd soest

Pad van Lichtbrenger

Dit is bij uitstek de tijd om je licht te laten schijnen, om eindelijk te worden wie je bent, want onze planeet beweegt door naar de hemel op aarde. (ascensie)

Beweeg je mee?

Lees meer…

Lets talk about sex ladies workshop bij Ananta

Bijscholing regressietherapie

Wanneer je op zoek gaat naar je zielenwonden, begeef je je in de niet fysieke wekelijkheid, (de Archetypische laag) je gaat voorbij het sterven, oftewel door de dood heen en weer terug. Wanneer je er aan toe bent om een zielenwond te helen, heeft dit een verregaande positieve doorwerking voor de heel wording in jezelf. In één sessie kun je de wond en de bijbehorende patronen die al eeuwen in je levens doorwerken volledig helen.

Lees meer…

het pad van lilith soest ananta opleidingen

Licht van Lilith

De uitnodiging voor elke vrouw op de planeet is om je licht terug te vinden en al je gebroken facetten weer tot één geheel te maken, zodat je de Godin die je ooit bent geweest opnieuw kan belichamen om zo je plek in de zon weer in te nemen.

Lees meer…
het pad van lilith soest ananta opleidingen

Pad van Sjamanisme

Welkom op de Sjamanistische snelweg van zelfontwikkeling. Sjamanisme, het mysterieuze avontuur dat we allemaal in ons dragen, is als een vergeten schatkaart die in ons wacht om herontdekt te worden. Weet je nog hoe je als kind naadloos opging in de samensmelting van de fysieke- en de niet fysieke wereld?

Lees meer…
Lets talk about seks lady’s, ananta, soest, isabella sophia, leergang

Let's talk about sex, ladies

Laten we gewoon maar met de deur in huis vallen; de meeste vrouwen hebben geen idee hoe hun lichaam werkt als het gaat over seks. Voor de meeste vrouwen is seks ook niet bevredigend, meestal omdat ze zelf niet weten waar ze nu eigenlijk op aan gaan, maar ook omdat ze zich vaak automatisch aanpassen aan de man.

Lees meer…

Benieuwd wat we te vertellen hebben?

Podcast

De docenten en studenten van Ananta nemen je graag mee in hun persoonlijke ervaringen en visie op diverse onderwerpen. Van actuele onderwerpen uit het wereldnieuws, uitleg over de universele wetten tot aan geleide meditaties, we inspireren je graag om hier je eigen mening over te vormen.

Testimonials

Wat onze studenten zeggen

Het was weer een heerlijke les, niet teveel niet te weinig. Leerzaam, ook hoe je je eigen klacht als voorbeeld hebt genomen om uit te leggen/te tonen hoe hiermee in gesprek te gaan.

Na de lesdag in de avond keek ik in de spiegel en zag ik in mijn ogen ineens een ander, helderder licht. Ik bleef daar een tijdje staan, kijkend en genietend. Tijdens de lesdag kwam ik er namelijk achter dat er in mijn hoofd (6e chakra) altijd een donkere, grote, blinde vlek aanwezig was. Ik besefte mij voor die spiegel dat ik eindelijk iets van mijzelf terugzag. Bijzonder & ontzettend mooi om dit te mogen ervaren & hoe ik daarin word begeleid. Weer een stapje dichterbij de essentie in wie ik daadwerkelijk ben.

Van Isabella Sophia leerde ik dat die reis naar binnen ook zacht en vreugdevol mag gaan. 🌟Het is telkens weer een feestje om samen met de mensen van Ananta Opleidingen het innerlijk werk te doen precies passend bij wat je op dat moment nodig hebt. 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden