Isabella Sophia

Worden wie je bedoelt bent te zijn.
Mijn wortels liggen in het sjamanisme. Sjamaan zijn betekent voor mij, mensen gidsen op hun eigen pad naar essentie.

Ik ben mijn carrière begonnen in de reguliere gezondheidszorg en ik heb in deze periode steeds meer ervaren dat de mens daar niet als geheel benaderd wordt, en dat het alleen bestrijden van de symptomen, niet bij mijn manier van werken en denken past. Ik heb daarom verdere verdieping gezocht in andere vormen van geneeswijzen. Ik heb verschillende studies gevolgd; onder andere een 4-jarige HBO opleiding tot holistisch coach en therapeut en ben daarnaast door diverse sjamanen opgeleid, in  oude kennis en wijsheid. Veel van deze oude kennis pas ik toe in mijn lessen en in het begeleiden van mensen. Oude kennis brengt m.i. nieuwe wijsheid. Ik ben nu ruim 25 jaar werkzaam als coach en therapeut en geef daarnaast ook workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Mijn drijfveer is om het mysterie van het leven te ontsluiten en anderen de weg te wijzen naar het vinden van hun eigen waarheid. Mensen bezielen, inspireren en uitdagen om dieper te gaan en hoger te reiken is mijn passie.

Ik heb Ananta, samen met Peter Wolvers in 2002 opgericht en de drijfveer van onze opleiding is de evolutie van mens en samenleving. Als ieder individu vanuit zijn eigen authenticiteit handelt, ontstaat er een nieuwe beweging, die gebaseerd is op verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en daardoor ook voor de samenleving. Wanneer steeds meer mensen in staat zijn om te reflecteren op zichzelf, levert dit ook binnen de maatschappij veranderingen op. Door te luisteren naar onze eigen behoeften en die van anderen, kunnen we de kwaliteiten van ieder individu optimaal inzetten. Zo ontstaat een gezonde balans tussen leven en werken en kunnen we blijven bouwen aan een nieuwe en duurzame samenleving.

Naast dat ik een persoonlijke mentor ben voor de studenten ben ik werkzaam als docent Integratie, Archetypische psychologie, Chakra psychologie, Coaching en Communicatie.

In mijn vrije tijd schrijf ik boeken en begeleid ik groepsreizen naar Egypte, ik wandel, lees en dans graag en ben dol op lekker eten met leuke mensen en een goed gesprek.

Lees meer over mij op mijn eigen website: www.isabellasophia.nl

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden