Inwijdingsreis naar Egypte; het pad van de Lichtbrenger 

14 én 23 oktober 2024 zijn de eerst volgende reizen gepland

Een soul retrieval reis waarin je in je eigen heelheid stapt door de verbinding met je mannelijke en vrouwelijke aspect te herstellen. Zo kom je opnieuw in verbinding met je innerlijke geliefde, je essentie en levenskracht.

Iedereen in deze wereld, welke rol hij of zij ook in de wereld heeft, is een zoeker naar waarheid en de belangrijkste waarheid die we uiteindelijk willen vinden, is de waarheid over onszelf; Wie ben ik? En Wat kom ik hier doen?  

Vanuit de Mysterieschool van Ananta organiseren we voor onze studenten een aantal keer per jaar bewustzijnsreizen naar Egypte. Egypte is verbonden met oude wortels, verhalen, mystiek, magie en bovenal inwijding. De uitnodiging voor deze reis is om het oude inwijding pad dat nog steeds actief is in Egypte te volgen, om je zo weer te verbinden met je eigen Bron van licht. Worden wie je bedoeld was te zijn, zodat je je volledige potentieel kunt gaan leven, met de uitnodiging om je licht ook uit te dragen in een vorm die bij je past. Dit vraagt de bereidheid om een diepe bewustzijnsreis in jezelf te maken, thuis te komen in je lichaam en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.   

Onze reizen vinden plaats vanuit Luxor waar we in verschillende tempels werken die je weer in contact brengen met je oorspronkelijke zielenreis hier op aarde. Via de inwijding die in deze tempels plaats vindt, krijg je opnieuw toegang tot je oorspronkelijke kennis, wijsheid, vermogens en je eigen heelheid. Een belangrijk onderdeel van dit programma is de integratie van het opnieuw herinneren, zodat je dit ook gaat belichamen. Iedere middag volgt er dan ook een programma waarin afgestemd op de dag meditaties en lichaamswerk worden gegeven en een voorbereiding voor de volgende dag plaats vindt. In de tempels word je begeleid en worden er waar nodig interventies verzorgd afgestemd op ieder van jullie. 

Rust nemen en genieten is daarnaast belangrijk en daar nemen we ook alle tijd en ruimte voor. We verblijven daarom in Luxor in het El Gezira Garden hotel op de west bank van de Nijl met een prachtige tuin, zwembad, ruime prettige kamers/appartementen en heerlijk eten. Als je op de website kijkt van dit hotel, spreken de foto’s voor zich; www.el-gezira.com  

Elke reis is er plek voor 14 deelnemers, dit getal staat symbool voor de 14 aspecten van Osiris, wat symbool staat voor de invloed van ons ego op het leven. De reis duurt 10 dagen inclusief 2 reisdagen.   

Wanneer deze uitnodiging voor je resoneert ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen, via contact@ananta.nl. Geef daarin ook aan voor welke datum je je wil opgeven. Vanuit daar sturen we je meer informatie over de inhoudelijke reis en een kostenoverzicht toe.   

Op een bijzondere, inspirerende, vreugdevolle, helende en boeiende reis!  

 

* Ben je nog geen student bij Ananta maar resoneert deze reis met je? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. In verband met de hoge trillingen waarmee we werken is het essentieel dat je fysiek en psychisch fit bent. Voor mensen met een psychiatrische aandoening is deze reis helaas niet geschikt. 

 

Trainers: Isabella Sophia & Denise Nekhbet 

Deze reis is een verdieping in je persoonlijke reis. De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers, zodat ieders veiligheid wordt gewaarborgd en er alle ruimte is voor jou persoonlijke vragen en behoeften.  

Reizen in 2024:

Groep 1: 27 maart – 5 april 2024
Groep 2: 14 – 23 oktober 2024
Groep 3: 23 oktober – 1 november 2024

Investering: Deelname aan deze reis kost €1750,- inclusief alle activiteiten, begeleiding, verblijf en maaltijden, exclusief vliegticket. Voor een uitgebreid overzicht van de kosten of meer informatie vraag je de brochure aan via contact@ananta.nl.

* Prijzen onder voorbehoud van inflatiecorrectie 

 

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier 

 

 

De reis heeft me bij mijn essentie, mijn zielsmissie hier op aarde gebracht. Daar waar ik mijn leven al naar op zoek was. Terug in mijn kern, mijn kracht. Deze heb ik niet alleen duidelijk of enkel gevoeld, mijn hogere zelf is al volop aan het integreren in mijn lichaam. Daarnaast heb ik vele tools in handen gekregen om oude onderdrukkende patronen, emoties en gedachten te transformeren, transmuteren dan wel te leren focussen om mijn kracht. Als laatste mijn tribe, mijn gelijken gevonden om elkaar te bekrachtigen en te gaan co-creëren. Immens en intens dankbaar!’

Deelnemer

De Egypte reis heeft me aan de hand genomen om mijzelf werkelijk te kunnen zien. Vanuit de hoge trilling die in Egypte aanwezig is hebben processen veel sneller kunnen plaatsvinden en je wordt echt opgetild in de beweging naar een versnelde ascensie. Mega dankbaar.

Deelnemer

Wil je mee? Ik kan je maar een ding zeggen: ‘DOEN! Dit is de week van je leven. Beyond imagination

Deelnemer

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden