Het pad van Ascentie

Wat is ascensie precies?

Op dit moment gaat de planeet Aarde over van het Vissen-, naar het Aquarius tijdperk en daarmee rondt de zon zijn cyclus van 26.000 jaar af en beweegt door naar de 5e dimensie (de hemel op aarde) Dit noemen we ascensie of verlichting. De 3e  dimensie waar we nu als mensheid uitkomen, met alle pijn en lijden, is wat we achter ons laten. Het mag anders, hoe anders leren we in de 4e dimensie, die als het ware een overgangsperiode is, waarin je je je steeds bewuster wordt van de nieuwe mogelijkheden die de hogere dimensies je bieden, zodat je zelf richting kunt geven aan wat voor jou die hemel op aarde inhoud. Het ascensieproces is een natuurlijk proces; het zet je zielsverlangen aan, maakt je ‘wakker’ en geeft je de impuls om meer te leven vanuit je hart. Dit pad maakt je daadwerkelijk lichter, vitaler, jonger, gezonder en vooral blijer. Het brengt de vreugde terug in je leven. Het vraagt van jou wel om een daadwerkelijk commitment, want het is ook één van de meest ingrijpende positieve veranderingen die je in je leven zult ervaren.  Dit gouden pad inspireert je om je te herinneren wie je bent, geeft je je vermogens terug én daagt je uit om meesterschap te ontwikkelen om zo een creator te worden van je eigen leven.

Wat kun je verwachten?

De eerste stap in deze transformatieve en ervaringsgerichte reis gaat over het voltooien van je ‘oude leven’ , door te onderzoeken waar je nog inzicht, heling of vergeving nodig hebt. Het is dus niet meer nodig dat je je oude trauma’s opnieuw beleefd, maar dat je daadwerkelijk doorbeweegt naar je wedergeboorte. Je laat je verleden achter je en richt jezelf op een nieuwe toekomst. Dit is een proces van omzetting van ons oude lichaam, gebaseerd op koolstof, naar een lichaam gebaseerd op de kristallijnen structuur van de hogere dimensies. Hiervoor krijg je een aantal krachtige tools aangereikt, die eenvoudig toe te passen zijn en die je makkelijk kunt integreren in je leven.

Vervolgens krijg je de stappen aangereikt die leiden naar je ascensie. We werken onder andere met; alchemie, transmutatie, lichaamswerk, sjamanisme, Tao, chakra’s en de Gene Keys. In ieder van ons bevinden zich namelijk een aantal genetische codes die bij je geboorte in je DNA structuur meekrijgt. (Gene Keys) In ons huidige lichaam zijn er twee DNA strengen actief; de X en de Y, die respectievelijk bepalen of je vrouwelijk of mannelijk bent. De andere 98% van onze DNA bevind zich in de Archetypische laag van ons onderbewustzijn en dit noemen we ook wel junk DNA. Door alle omstandigheden van de afgelopen eeuwen op onze planeet is dit gefragmenteerd geraakt door conditioneringen, overtuigingen, angst, schuld en schaamte en heeft er voor gezorgd dat we onszelf klein hebben gehouden. In deze laag bevind zich echter ook al je goddelijke potentieel en je verbindingen met je eigen Hogere bewustzijn.  De Gene Keys zijn als het ware wegwijzers door dit onderbewuste veld  en door ze te reactiveren kun je op een makkelijke en versnelde manier door het hele ascensie proces heen bewegen en je weer herinneren wie je bent en wat je hier komt doen. Zo geef je daadwerkelijk zelf vorm aan je eigen nieuwe leven én dat van de planeet.

 Locatie: Ananta Opleidingen Koningsweg 29-D in Soest

Investering in jezelf:  136  euro per dag en je schrijft je voor een jaar (12 dagen) in. Na dit jaar heb je de mogelijkheid om een verdiepingsjaar te volgen.

  • Max groepsgrootte: 12
  • Data: 8 februari, 8 maart, 19 april, 17 mei, 7 juni, 30 augustus, 27 september, 25 oktober, 29 november, 13 december 2023 en 24 januari, 21 februari 2024
  • Trainer Isabella Sophia.

 

Het pad van ascentie jaartraining nieuwe tijd soest

© Ananta opleidingen 2022 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden