Denise Nekhbet

Leef je verlangen

Ontdekken wie je werkelijk bent, waar je voor staat en waar je voor wilt gaan in dit leven, is naar mijn idee het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Dat betekent voor mij; écht luisteren naar je hart en het daarbij behorende verlangen, om van daaruit je leven te creëren.

Verwonderen vind ik een van de mooiste dingen die er is. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk me te verwonderen over de schoonheid van de natuur en te ontmoeten wat ik in dat moment tegen kom. Het is voor mij verder kijken dan wat ik op het eerste gezicht waarneem. Het is het waarnemen van alle facetten die bij dat moment horen. Want ik heb ervaren dat als je vanuit een breder perspectief kijkt, dat van ieder moment iets speciaals maakt.

Daarnaast voel ik een sterke aantrekkingskracht naar waarheid en dat betekent voor mij; vanuit mijn puurheid leven. Ik heb altijd al de wens gehad om mijzelf écht te kennen in al mijn facetten. Dit verlangen bracht mij de hele wereld over in mijn reis naar persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Naast mijn achtergrond in het onderwijs ben ik opgeleid in diverse stromingen die ieder voor zicht uitnodigen tot bewust en aandachtig leven. Zo volgde ik opleidingen in de traditionele yoga en meditatie, ayurveda, emotioneel lichaamswerk, massage en adembewustzijn. 

Mijn drijfveer is dan ook, om anderen mee te nemen in die ervaring, om zo hun eigen waarheid en verlangen te ontdekken. Het is mijn passie mijn eigen ervaringen hierin door te geven, want als eenieder weer zijn eigen verlangens leeft en verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen leven, creëren we met elkaar een mooie nieuwe wereld. Dat doe ik nu al door het organiseren van retraites, waarbij ik mensen meeneem in een levens veranderende reis om ze te laten ervaren wat leven in verbinding met de eigen natuur voor hen kan doen. Binnen Ananta ben ik werkzaam als docent Chakra Psychologie.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan, te dansen en om diepe echte verbindingen aan te gaan met andere mensen. Verder ga ik graag op avontuur in de wereld om nieuwe plekken te ontdekken, zodat ik me kan blijven verwonderen over het leven.

Lees meer over mij op mijn eigen website: www.zence.nu

 

© Ananta opleidingen 2020 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden