Denise Nekhbet

Ontdekken wie je werkelijk bent, waar je voor staat en waar je voor wilt gaan, is naar mijn idee het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Dat betekent voor mij; luisteren naar je hart en het daarbij behorende verlangen, om vanuit je eigen waarheid je leven te creëren. Persoonlijk heb ik altijd al de wens gehad om mijzelf te kennen in al mijn facetten. Dit verlangen bracht mij de hele wereld over in mijn reis naar persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Naast mijn achtergrond in het onderwijs ben ik opgeleid in diverse stromingen mbt persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn en energiewerk die ieder voor zich uitnodigen tot bewust en aandachtig leven. Mijn uitgangspunt is het lichaam en ik neem je graag mee in het ontdekken van de subtiele boodschappen die hierin opgeslagen liggen.

Als eenieder weer zijn eigen verlangens leeft en verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen leven, creëren we met elkaar een mooie nieuwe wereld. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Lees meer over mij op mijn eigen website: www.zence.nu

 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden