Denise Nekhbet

Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven is voor mijn gevoel ontdekken wie je werkelijk bent en wat je bijdrage is in dit leven. Dat betekent voor mij; luisteren naar je hart en het daarbij behorende verlangen, om vanuit je eigen waarheid je leven te creëren. Het verlangen om mezelf en de wereld te leren kennen bracht mij de hele wereld over in mijn reis naar persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. 

Vanaf een jonge leeftijd had ik een natuurlijke interesse in gezondheid, sjamanisme en het her-ontdekken van oude wijsheid uit andere culturen en religies. Toen op mijn 17e het leven me tot stilstand riep via een depressie en burn-out begon ik mijn persoonlijke reis in heling en bewustwording. Vanaf dat moment was er een innerlijke roep om ooit naar Thailand te gaan, zonder dat ik wist waarom. Toen ik op mijn 20e onverwachts de mogelijkheid kreeg om voor mijn afstuderen daarheen te gaan heb ik die met beide handen aangegrepen. Er ging een wereld voor me open, de manier van leven raakte me en liet me thuiskomen in een vorm van leven waar ik altijd onbewust naar had verlangd.

De tien jaar daarna heb ik grotendeels in Zuidoost-Azië doorgebracht. Naast de manier van leven heb ik me onder gedompeld in de oude wijsheid die hier geleefd wordt. Er kwamen leermeesters op mijn pad die me op hebben geleid in traditionele geneeswijzen, zoals; yoga, ayurveda, sjamanisme en energie- en lichaamsgerichte therapie. Daarbij heeft het meeleven in de ashrams en kloosters in India en Thailand me geleerd hoe rijk een eenvoudig leven is. Leven in de natuur waarbij er aandacht en respect is voor alles en iedereen. 

Bij Ananta verzorg ik de lessen lichaamswerk en chakra psychologie aan de Hbo opleiding en faciliteer ik diverse leergangen binnen de Mysterieschool. Samen met Isabella begeleid ik de reizen naar Egypte. In mijn lessen en 1:1 sessies is je lichaam het uitgangspunt in de reis naar bewustwording en heling. Via aandacht en aanraking gaan we op ontdekking naar de wijsheid die in je lichaam aanwezig is.  

Mijn droom is om samen een wereld te creëren waarin we leven in verbinding met onszelf, elkaar en de wereld om ons heen. Dat begint bij onszelf door onze dromen te herinneren en te gaan leven.

Op mijn website kan je meer lezen over wat ik doe www.zence.nu

 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden