De weg van Horus; worden wie je bent!

25 juni 2024 start de eerst volgende groep 

Iedereen in deze wereld, welke rol hij of zij ook in de wereld heeft, is een zoeker naar waarheid en de belangrijkste waarheid die we uiteindelijk willen vinden, is de waarheid over onszelf; Wie ben ik? Deze leergang is voor mannen die op zoek zijn naar bezieling, bezinning en inspiratie. 

Egypte is verbonden met oude wortels, verhalen, mystiek, magie en bovenal inwijding. Eén van deze paden is het inwijdingspad van de farao’s; de weg van Horus die je weer in contact brengt met het Goddelijke in jezelf en de uitdaging om je authentieke kracht opnieuw te ontdekken, waardoor je de creator wordt van je eigen leven. 

Je leert in deze leergang om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen levenspad, je ontwikkelt intuïtie en leert te luisteren naar je eigen dieper liggende verlangens. Zo ben je in staat om je oude leven te voltooien én je nieuwe leven vorm te geven vanuit die dieperliggende verlangens van je ziel.

Thema’s die onder andere voorbij komen zijn; Hoe kan ik zowel krachtig en sterk, als gevoelig en liefdevol zijn? Wat is mijn rol in de wereld? Hoe kan ik een dienend leider zijn? Hoe verbind ik seksualiteit met liefde? Hoe kom ik vanuit mijn hoofd weer in verbinding met mijn hart en dus gevoel en mijn lijf. Hoe vind ik broederschap met andere mannen terug? 

De lessen zijn gericht op zelf doen en ervaren, waardoor je datgene wat je leert direct kunt integreren in je dagelijkse leven. Door de positieve veranderingen die daardoor merkbaar zijn, wordt je verder geïnspireerd om jezelf te ontdekken. Zo ontwikkel je persoonlijk leiderschap en sta je met een helder focus en een stek zelfvertrouwen in de wereld en wordt je een man die daadkrachtige beslissingen neemt in de wereld. 

 

Trainer: Peter Wolvers en Lard Adrian 

Dit pad is een doorlopende reis van 1 dag in de maand, je schrijft je per keer in voor de nog lopende dagen van dat trainingsjaar. Bij de weg van Horus heb je de mogelijkheid om eerst een dag mee te lopen. Na het eerste jaar kan je kiezen voor een verdiepingsjaar. 

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, zodat ieders veiligheid wordt gewaarborgd en er alle ruimte is voor jou persoonlijke vragen en behoeften.  

Lesdagen: start op dinsdag en vanaf september op donderdag: 

Dinsdag: 25 juni, 16 juli 2024, Donderdag: 5 september, 10 oktober, 7 november, 12 december 2024,  9 januari, 6 februari, 6 maart, 10 april & 8 mei 2025.

Je kan op elk moment instromen voor deze reis. 

Investering: €1799,00 voor de gehele training, je hebt de mogelijkheid om dit jaar in maanden te betalen, wat neerkomt op €150,- per maand. Als je in 1x betaald ontvang je een korting van €75,00.

* Prijzen onder voorbehoud van inflatiecorrectie 

de weg van horus ananta soest persoonlijke ontwikkeling mannengroep

Meer informatie

Meer informatie of je opgeven? Neem contact op via het contactformulier 

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden