Boeken

Morgenster

Als haar hart een magische deur oproept, verandert Esmeralda’s leven voorgoed. Er duikt een draak op, Morgenster, die haar vertelt over de geschiedenis van de mensheid, die heel anders blijkt te zijn dan ze heeft geleerd op school.

De aarde is in de greep van de leugenaar, die zich verbergt in de harten van de mensen, waardoor mensen een illusie zien in plaats van de werkelijkheid.

Om de waarheid terug te vinden, moet Esmeralda diep afdalen in de magische én gevaarlijke wereld van de droomtijd.

Ze krijgt hulp van Merlijn, die afstamt van een Magiër en van een andere planeet blijkt te komen. Maar wie is zijn opa en is hij wel te vertrouwen? Gelukkig heeft Morgenster een plan.

€22,99

Bestel hier

Lichtbrenger

Esmeralda en Merlijn vinden steeds beter hun weg in de droomtijd en ontmoeten daar allerlei leermeesters die hen met raad en daad bijstaan. Maar niet alles is wat het lijkt, want de leugenaar ligt overal op de loer en krijgt Matthew in zijn greep.

Merlijn worstelt met zijn binnenwereld en Vivianne daalt af in de krochten van de oceaan om de vloek daar op te heffen, maar moet daarvoor ook diep in zichzelf reiken. Thoth vind de moed om de leugenaar in zichzelf aan te kijken en herinnert zich weer wie hij ooit was. Esmeralda stoeit ook met haar opdracht; want de smaragd die ze zoekt blijkt van Lucifer te zijn. Wie is god en wie is de duivel en klopt het eigenlijk wel wat iedereen is gaan geloven? Want hoe onderscheid je de waarheid van de leugen. Wat als je geheimen in jezelf tegenkomt die je ook voor jezelf verborgen hebt gehouden?

Het plan van Morgenster begint zich te ontvouwen; het einde der tijden is aangebroken en het nieuwe begin wordt voorbereid.

€24,99

Bestel hier

 

Zielsverbinding deel 1

Lang heb ik me verborgen gehouden voor de wereld om mij heen, maar doen we dat niet allemaal? We laten glimpen zien van wie we werkelijk zijn, maar de wereld daarbinnen, onze werkelijke gedachten en gevoelens, blijven verborgen.

In dit boek maak ik jou deelgenoot van mijn reis, omdat ik tijdens mijn reis heb geleerd dat juist het delen van mijn werkelijke, diepste zelf het belangrijkste handvat is voor het begrijpen van wie en wat ik ben, als mens.

Dat schrijft Isabella Sophia in het voorwoord van haar boek over haar lange weg terug naar huis. Het gaat over verhoudingen en het doorbreken van oeroude patronen, over liefde en loslaten, afgescheiden zijn en verbinden. Vanuit de angst om niet goed genoeg te zijn, afgewezen te worden, ging zij op zoek naar haar diepste zelf.

Al klimmend en worstelend ontdekte ze een soort universele strijd, die menigeen zal herkennen.

Zij vond een weg terug naar de eenheid en ontdekte dat je altijd afgescheiden zult zijn van de ander, als je vervreemd bent van jezelf.

De inzichten en wijsheden die in dit boek worden belicht zijn zonder pretentie gebracht, op een uiterst plezierige en toegankelijke manier. Ze zijn heel eenvoudig toe te passen, met opmerkelijk resultaat. Een vluchtheuvel in de woelige stromen van deze tumultueuze tijden.

Binnenkort weer te bestellen.

Zielsverbinding deel 2

Het is onze essentie die in ons wacht om verlost te worden, tegelijkertijd verlangend en angstig, verwrongen geraakt en boos. Deze essentie creëert onze werkelijkheid vanuit deze verwrongen staat en spiegelt ons zo in het leven terug wat binnenin verborgen blijft.

In plaats van ons naar boven te richten naar het licht buiten onszelf, is de uitdaging juist om naar binnen te reizen, naar deze verborgen lagen in onszelf. Maar dan dienen we wel bereid te zijn om de waarheid te zien over onszelf, want waarheid brengt licht in het donker. Dat betekent ook de moed vinden om deze verwrongen delen in onszelf te omarmen, zodat ze verlost kunnen worden. Want iedere keer als we een deel in onszelf van het donker naar het licht hebben gebracht worden we lichter, in feite is dat een weg naar verlichting zodat ik die zelf heb mogen gaan.

In dit tweede deel van Zielsverbinding beschrijft Isabella Sophia de wonderbaarlijke weg die ze heeft mogen gaan op zoek naar de schaduwdelen in zichzelf. Het vergt moed, openheid en kwetsbaarheid om zo naar die diepe delen op zoek te gaan. Ze heeft zich daarbij zelf zeker niet gespaard en komt tot prachtige ontdekkingen. Een warm en openhartig boek al leidraad naar een leven in liefde.

 

Zielsverbinding deel 2 is binnenkort weer te bestellen.

© Ananta opleidingen 2023 | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden