Ananta opleidingen

Open ochtend 8 en 22 februari 2020

Ananta Opleidingen is een breed georiënteerd opleidingsinstituut. We bieden verschillende opleidingstrajecten aan gericht op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Zie voor uitgebreide informatie onze website: www.ananta.nl
Er wordt gewerkt met kleine lesgroepen (max 12) zodat er alle ruimte is voor ieders persoonlijke proces.


Zaterdag 8 februari en zaterdag 22 februari vinden de open ochtenden plaats van de HBO opleiding tot holistisch coach en therapeut voor de nieuwe lesgroep die eind februari van start zal gaan.
De open ochtend start om 10:00 uur met een introductie van de opleiding. Tevens zullen we bij interesse, ook een introductie geven van de diverse jaargangen gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Aansluitend wordt er een ervaringsgerichte les aangeboden, zodat je aan het eind van de ochtend een goed beeld hebt van de opleiding en de wijze waarop we werken. De introductie duurt tot ongeveer 13:00 uur, daarna is er mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek


Het programma is gericht op ervaren, dus je kunt allerlei oefeningen, visualisaties en beweging verwachten. We adviseren je dan ook om makkelijke kleding aan te trekken en een grote handdoek of een plaid mee te nemen.

 

Je kunt je opgeven via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groet,

Rosalinda Brouwer en Isabella Sophia

Logica.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud