Ananta opleidingen

Open dag opleiding Coach/Therapeut

Opendag

Ananta Opleidingen is een breed georiënteerd opleidingsinstituut. We bieden verschillende opleidingstrajecten aan gericht op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Zie voor uitgebreide informatie onze website: www.ananta.nl
Er wordt gewerkt met kleine lesgroepen (max 12) zodat er alle ruimte is voor ieders persoonlijke proces.


Zaterdag 11 januari vindt de open dag plaats van de HBO opleiding tot holistisch coach en therapeut voor de nieuwe lesgroep die eind januari van start zal gaan.
De open dag start om 10:00 uur met een introductie van de opleiding. Tevens zullen we bij interesse, ook een introductie geven van de diverse jaargangen gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Aansluitend wordt er door verschillende docenten een ervaringsgerichte les aangeboden, zodat je aan het eind van de dag een goed beeld hebt van de opleiding en de wijze waarop we werken. De dag duurt tot ongeveer 17:00 uur.


Het programma is gericht op ervaren, dus je kunt allerlei oefeningen, visualisaties en beweging verwachten. We adviseren je dan ook om makkelijke kleding aan te trekken en een grote handdoek of een plaid mee te nemen.


Tijdens de lunch zijn er studenten aanwezig die de opleiding volgen, zodat je uit de eerste hand ervaringen kunt delen en je vragen kunt stellen. Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de dag een intakegesprek aan te gaan in een persoonlijke ontmoeting. Deze mogelijkheid is er tevens ook los van deze open dag. Dus mocht je niet kunnen komen en wil je wel onderzoeken of deze opleiding bij je past, neem ook dan gerust contact op voor een oriënterend gesprek.


Mocht je alleen de ochtend of de middag bij kunnen wonen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Laat ons dit dan bij je aanmelding weten i.v.m. de verzorging van de lunch. Hetzelfde geldt voor het meenemen van een introducé.


Je kunt je opgeven via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ananta Opleidingen is gevestigd in Soest, Koningsweg 29, 3762EA Soest. Het is het ronde pand op de hoek bij de rotonde en draagt de naam De Koningspoort.
Bij het pand zelf zijn alleen gereserveerde plaatsen., maar er zijn wel een aantal vrije parkeerplaatsen aan de achterkant van het pand. Hier staat Koningsweg 29 bij vermeld.  Je kunt echter ook gratis parkeren op de terrein ernaast bij Yves Rocher en Basic Fit. Je neemt dan de volgende afslag rechts en van daar uit is het een klein stukje lopen.


Buslijn 70 rijdt over de Koningweg. Vanaf halte Merelweg is het 10 minuten lopen. Ook komen er verschillende buslijnen uit bij busstation Soestdijk. Vanaf daar is het een kwartier lopen. Op treinstation Soest Zuid zijn OV fietsen.
Aan deze dag zijn geen kosten verbonden en wij verzorgen de lunch.

Vriendelijke groet,


Isabella Sophia en Rosalinda Brouwer

wat je vindt.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud