Ananta opleidingen

Ananta opleidingen

Open dag opleiding Coach/Therapeut

OpendagAnanta Opleidingen is een breed georiënteerd opleidingsinstituut. We bieden verschillende opleidingstrajecten aan gericht op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Er wordt gewerkt met kleine lesgroepen (max 12) zodat er alle ruimte is voor ieders persoonlijke proces.


Ben je nieuwsgierig geworden naar onze opleiding op HBO nivo tot holistisch coach en therapeut voor de nieuwe lesgroep die eind januari van start zal gaan, kom dan naar onze open dag om geheel vrijblijvend kennis te maken.
De open dag start om 10:00 uur met een introductie van de opleiding. Aansluitend wordt er door verschillende docenten een ervaringsgerichte les aangeboden, zodat je aan het eind van de dag een goed beeld hebt van de opleiding en de wijze waarop we werken. De dag duurt tot ongeveer 17:00 uur.

Het programma is gericht op ervaren, dus je kunt allerlei oefeningen, visualisaties en beweging verwachten. We adviseren je dan ook om makkelijke kleding aan te trekken en een grote handdoek of een plaid mee te nemen.

Tijdens de lunch zijn er studenten aanwezig die de opleiding volgen, zodat je uit de eerste hand ervaringen kunt delen en je vragen kunt stellen.

Mocht je verder geinteresserd raken dan kun je op de dag zelf of op een andere dag een intakegesprek aan gaan in een persoonlijke ontmoeting. Deze mogelijkheid is er tevens ook los van deze open dag. Dus mocht je niet kunnen komen en wil je wel onderzoeken of deze opleiding bij je past, neem ook dan gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Mocht je alleen de ochtend of de middag bij kunnen wonen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Laat ons dit dan bij je aanmelding weten i.v.m. de verzorging van de lunch. Hetzelfde geldt voor het meenemen van een introducé.

Je kunt je opgeven via de mail.

Vriendelijke groet,


Inge Septer en Isabella Sophia

 

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud

 

Activiteiten

Er zijn geen komende evenementen