Ananta opleidingen

Ananta opleidingen

Waarom kiezen voor Ananta?

We vinden het belangrijk dat we je individuele aandacht kunnen geven, daarom houden we onze groepen klein (maximaal 12 mensen) Daarnaast is het van belang dat als je een opleiding doet in je al drukke bestaan, je leren niet als een belasting gaat ervaren, maar deze integreert in je leven zelf. Zo wordt het proces makkelijker en houd je ruimte over voor de andere zaken in je leven die belangrijk zijn; vrienden, familie, je gezin en je sociale leven.

Wij weten hoe!

Met mensen werken is fantastisch, en daar je vak van maken daagt je uit om hen een weg aan te bieden die uitnodigt en inspireert. Want veel mensen zitten in de pijn en zoeken daarvoor een oplossing. In plaats van pijn als ingang te nemen, wat vaak weerstand oproept, waardoor het proces moeizamer verloopt, kiezen we ervoor om met het verlangen, wat onder de pijn ligt aan de gang te gaan. Dat zorgt ervoor dat mensen gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan, maakt de weg makkelijker en vreugdevoller en geeft bovendien resultaat. Omdat je de ander daar kunt brengen waar je zelf bent geweest, mag je deze reis eerst zelf aangaan. We noemen dat; worden wie je bedoelt was te zijn!

Geïnspireerd? Kom eens kennismaken op een open dag, of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Wijsheid bestaat in de eerste plaats uit het kennen van zijn dwaasheden.jpg

Podcasts

Isabella2

Isabella Sophia directrice Ananta opleidingen geeft in een aantal podcasts informatie over de opleiding en uitleg over een aantal basisprincipes van de opleiding.

logo youtubelogo ituneslogo spotifylogo soundcloud